Interviews
Meest recente interviews

7 Klapper RBC A1, winst RBC D1

Gepost door:Werner // 2011-02-07 00:00:00 // 2904 keer bekeken

Wat later dan u van mij gewend bent volgt hier 'n kort overzicht van de gespeelde wedstrijden van afgelopen zaterdag van de jeugdopleiding. Door de zeer gebrekkige informatie van de teammanagers van de diverse elftallen moet ik mij beperken tot hetgeen mij bekend is, helaas.

RBC A1 speelde tegen hekkensluiter Spijkenisse A1 en won deze wedstrijd ruim met 7-1 nadat het bij de rust nog 3-1 stond en beide ploegen weinig voor elkaar onder deden. Echter na de 4-1 brak het dappere verzet van de nummer laatst waardoor RBC gemakkelijk kon uitlopen naar 'n grote score. RBC had na het gelijke spel van vorige week tegen Alexandria A1 deze overwinning hard nodig omdat concurrent OJC Rosmalen A1 ook geen steek liet vallen zodat de voorsprong van 4 punten voor de ploeg van Marco Jalink gehandhaafd bleef.

RBC D1 speelde ook in het stadion en na 2 nederlagen op rij wist het de draad weer op te pakken. JVOZ/Cortgene D1 werd met 3-1 opzij gezet door 2 doelpunten van Diego Snepvangers en 1 goal van Sebastian Verhulst.

RBC C2 speelde wel 'n erg ongelukkige wedstrijd afgelopen zaterdag tegen VVV/Helmond Sport C3. In 'n wedstrijd die gelijkmatig opging kwamen de gasten halverwege de 1e helft onverwacht op voorsprong. 'n Vrije trap vanaf de middenlijn kreeg door de krachtige wind zoveel vaart dat hij onhoudbaar in het Roosendaalse doel plofte. Even later werd de mooiste goal van de wedstrijd gescoord door de laatste man van RBC maar helaas was het wel in het verkeerde doel waardoor VVV/Helmond Sport C3 kon gaan rusten met 'n 0-2 voorsprong. In de 2e helft probeerde ook RBC wat het de gasten gelukt was door 'n vrije trap van zo'n meter of 40 rechtstreeks op het doel te knallen, maar de doelman van de gasten redde schitterend. Daarna zakte het spelbeeld bij RBC, er werd veel te gehaast en te zelfzuchtig gespeeld door bepaalde jongens waardoor het de tegenstander niet echt meer in de problemen wist te brengen. Dat het uiteindelijk nog 0-3 zou worden door 'n counter van de gasten was meer voor de statistiek.

RBC B2 verloor toch wel onverwacht bij Fortuna Sittard B1 met 3-2 terwijl RBC C1 weer eens 'n puntje bij kon schrijven aan het totaal doordat het met 2-2 gelijk speelde bij NEC/FC Oss C2 met 2-2 door 2 doelpunten van Jeroen Beerendonk waarvan 1 uit 'n strafschop. RBC D2 tenslotte verloor bij RKTVC C1 met 1-0.