RBC ook in laatste oefenduel onderuit, Jardim maakt rentree

Gepost door:ForzaRbc // 2011-01-09 00:00:00 // 2849 keer bekeken

In de laatste oefenwedstrijd in Turkije heeft RBC Roosendaal opnieuw een nederlaag moeten slikken. TKI Tavsanli Linyitspor was met 4-1 te sterk voor de Roosendaalse club, zo weet BN De Stem.

Na een dik kwartier stond het al 2-0 via Mehmet Akyuz en Ismail Dinler, die verdedigingsfouten afstraften van de Roosendaalse defensie. Voor rust was RBC vier maal gevaarlijk voor het doel van de Turken te vinden, maar Ralf Seuntjens (naast en paal) en kopballen van Cuco Martina en Felino Jardim vonden geen net. Jardim maakte na een kleine drie maanden blessureleed weer zijn rentree in het shirt van RBC.

Na rust had de defensie van RBC vooral moeite met de snelle en behendige Akyuz. De aanvallerwist de standin de 57e en 66e minuut naar 4-0 te tillen. Een minuut voor tijd wist Maarten Boddaert het leed nog iets te verzachten met de eretreffer, 4-1.

Opstelling RBC: Christianen; Pollemans (60. Boddaert); Toet (75. Hollemans), Van Driel (70. Lodders), Brock; De Leeuw, Zuidam, Martina (75. Langedijk), Van Mierlo; Jardim (46. De Graaff), Seuntjens (75. Kruis).