RBC verliest ook tweede oefenduel

Gepost door:ForzaRbc // 2011-01-06 00:00:00 // 3001 keer bekeken

RBC Roosendaal heeft ook haar tweede oefenduel verloren tijdens het Turkse trainingskamp. De Roosendalers gingen met 3-1 onderuit tegen Gungoren Belediyespor, dat uitkomt in de Turkse Eerste Divisie. Bij RBC deed de testspeler Akif Metin, een Turkse-Nederlander, mee in het duel. Volgens RBCroosendaal.nl kon de 23-jarige speler niet overtuigen.

De eerste helft werd met een 0-0 afgesloten. RBC kwam niet vaak op de helft van de tegenstander, maar gaf zelf ook niet veel weg. In de tweede helft speelde RBC wat meer naar voren, waardoorer ook meer ruimte kwam voor de Turken. De Roosendaalse club kwam met 3-0 achter, waarna BramLangedijk nog de 3-1 maakte.

Naast testspeler Metin, speelde ook A-junior Ruben Hollemans een hele wedstrijd. Sander Kruis mocht een halve wedstrijd opdraven. Melvin de Leeuw deed ook een helft mee en Pepijn Veerman kon weer wat minuten mee pikken na een enkelblessure. Joey Brock mocht niet meedoen. De linksback was zijn shirt vergeten en kon daarna niet meer op tijd bij de spelersbus zijn.

Eric Hellemons verwacht dat Felino Jardim zaterdag weer hersteld is van zijn zware blessure, waardoor hij mee kan doen in het laatste oefenduel tegen TKi Tavsanli Linyitspor. Dat duel wordt om 13.30 uur plaatselijke tijd gespeeld, zo weet RBCRoosendaal.nl.

Opstelling RBC: Koetsier, Pollemans (46. Langedijk), Hollemans, Van Driel (60. Boddaert), Martina (60. Lodders); Zuidam (46. Van Mierlo), Nuytinck (60.Veerman), Metin; De Graaff, Seuntjens (46. Kruis) enDe Leeuw (46. Flu).




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd