Dramatisch slecht A1 verspeelt punten

Gepost door:Werner // 2010-11-07 00:00:00 // 3037 keer bekeken

RBC A1 heeft zaterdag in het Mariflex stadion 2 belangrijke punten verspeeld in de wedstrijd tegen Spartaan '20 A1. RBC speelde deze middag niet als 'n trotse koploper, het leek meer op 'n samengeraapt elftal wat totaal geen enkele lijn vertoonde op het veld en mocht uiteindelijk doelman Lentink zeer dankbaar zijn dat het alsnog 1 puntje overhield aan deze partij. Voor de rust kreeg de thuisclub nog enkele 100% kansen maar deze waren niet voor de voorwaartsen bestemd, terwijl het na de rust alle zeilen moest bijzetten om de gasten van het scoren te houden waardoor er uiteindelijk na 90 minuten een voor RBC ontluisterende 0-0 op het scorebord stond en daar mocht de koploper nog het meest tevreden mee zijn. Volgende week gaat RBC naar mededegradant Excelsior Maassluis wat op de 3e plaats staat met 7 punten achterstand. RBC zal in het Westland duidelijk uit 'n ander vaatje moeten gaan tappen dan afgelopen zaterdag wil het de riante voorsprong niet in no-time uit handen geven.

RBC D1 was het andere team wat in het stadion speelde en ook dit elftal wist niet tot winst te komen. Het verloor zijn 2e competitiewedstrijd tegen NAC D1 met 0-3.