Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

74%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

26%

Stemmen: 27

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Brandts niet naar RBC maar naar Rwanda

Gepost door:Nieuwkomer // 2010-09-14 00:00:00 // 2834 keer bekeken

De keuze van Ernie Brandts is uiteindelijk gevallen op de Rwandese kampioen APR FC. Dat meldt "secretary general" Adolphe Kalifa aan BN/De Stem. Voor de 54-jarige oefenmeester wordt dit het tweede buitenlandse avontuur. Van juli tot medio december 2009 was hij trainer van het Iraanse Rah Ahan FC.

Brandts is momenteel op weg naar Nederland. Volgende week keert hij terug naar de Rwandese hoofstad Kigali om daar een tweejarig contract te ondertekenen. De competitie aldaar begint op 17 oktober.

Na de afzegging van Brandts restenJeffrey Kooistra nog twee dagenom een gediplomeerde hoofdtrainer aan te trekken.

Update 15 september:

Ernie Brandts is inmiddels teruggekeerd in Nederland. Hij ontkent al tot een akkoord te zijn gekomen met APR FC: "Zo ver zijn we nog lang niet". Brandts bevestigt dat hij ook met RBC Roosendaalin gesprek is om hoofdtrainer te worden: "Maar ik heb meer opties. Ik ga de komende dagen eerst wat zaken op een rijtje zetten, voordat ik de knoop doorhak", aldus Brandts.

De tijd die Brandts neemt om wat zaken op een rijtje te zetten heeft Kooistra niet. Vrijdag moet er een gediplomeerde trainer op de bank zitten. Inmiddels circuleren ook de namen van Fuat Capa en Edward Metgod.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd