Komst De Graaff lijkt rond

Gepost door:Nieuwkomer // 2010-07-05 00:00:00 // 2695 keer bekeken

De komst van Roel de Graaff naar RBC Roosendaal lijkt rond. Vorige week werd bekend dat de aanvaller vanaf vandaag (5 juli) op proef zou meetrainen met de Roosendalers. Inmiddels is De Graaff op de officile internetsite RBCRoosendaal.nl al opgenomen in de selectie. Het heeft er alle schijn van dat de aanvaller op zijn verjaardag een njarig contract heeft ondertekend.

De Graaff maakte in 2004 zijn debuut bij Sparta en kwam een jaar later terecht bij Haarlem. In het seizoen 2007/2008 scoorde hij elf keer in 23 wedstrijden, maarhij liep die jaargangookeen ernstige kruisbandblessure op. Na een jaar zonder goals bij FC Zwolle keerde de aanvaller terug naar Haarlem, waar hij het afgelopen seizoen zes keer het net vond, voordat die club failliet ging. Hij maakte het seizoen op amateurbasis af bij FC Dordrecht.

In eerste instantie zou De Graaff volgend seizoen uitkomen voor zaterdaghoofdklasser Quick Boys. Daarnaast had hij zich aangemeld bij Team VVCS om zich in de kijker te spelen bij een ploeg uit het betaalde voetbal. Zonder ook maar n wedstrijd te spelen voor het team van werkzoekende profs lijkt De Graaff geslaagd in zijn opzet.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd