Stichting lanceert website

Gepost door:Remy // 2009-11-20 00:00:00 // 2756 keer bekeken

De stichting 'Samen voor RBC Roosendaal' heeft een eigen website gelanceerd. Op korte termijn zal op samenvoorrbcroosendaal.nl meer informatie verschijnen over geplande acties.

In de welkomsttekst benadrukt de stichting dat alle steun hard nodig is en dat de krachten gebundeld moeten worden. Daarnaast spreekt de stichting de doelstelling uit RBC ook in de toekomst financieel bij te staan.

Onderstaand de tekst op samenvoorrbcroosendaal.nl:

Supporters,Sponsors en Sympathisanten maken zich samen sterk voor RBC

De krachten bundelen. En heel snel! Het is de harde realiteit, maar nog wel de enige manier voor sponsors, supporters en andere mensen die RBC een warm hart toedragen om te proberen de club te behouden voor het betaalde voetbal.

Na de berichten over de zeer slechte financiele positie van RBC, heeft een aantal sponsors onmiddellijk het initiatief genomen om de club op zeer korte termijn te helpen. Dat gebeurt onder een stichting waarvan Johan Laros (Commercieel directeur van drukkerij Altorffer) voorzitter wordt. Volgende maand ontplooit die stichting al diverse acties die RBC meer lucht moeten verschaffen.

Want de doelstelling is om RBC allereerst op de korte termijn, maar ook in de toekomst aan middelen te helpen die de club keihard nodig heeft om haar huidige status te behouden.

De stichting kan het natuurlijk niet alleen. Bij de aanpak van dit liquiditeitsprobleem is steun uit welke hoek nu meer dan hard nodig. Samen moeten we ons sterk maken voor de toekomst RBC. Niet volgende week of overmorgen maar NU.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd