Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Stichting opgericht om RBC te redden

Gepost door:Remy // 2009-11-18 00:00:00 // 2881 keer bekeken

Enkele prominente RBC-supporters hebben een stichting in het leven geroepen die RBC moet redden van een faillissement. Dat meldt Omroep Brabant. De stichting heeft de naam 'Samen voor RBC Roosendaal' en gaat proberen in korte tijd zoveel mogelijk geld op te halen voor de club.

Zoals bekendheeft RBCeen acuutliquiditeitsprobleem. Op korte termijn (voor het einde van het kalenderjaar) heeft de club drie tot vijf ton aan liquide middelen nodig om te kunnen overleven. Gisteren maakte RBC al een plan van aanpak openbaar. Daarnaast werden de supporters dinsdag tijdens een forumavond genformeerd over het certificaten- en aandelenplan van de club.

De stichting 'Samen voor RBC Roosendaal', aangevoerd door ondernemer Johan Laros,heeft een brief gestuurd aan 300 sponsors om de problemen onder de aandacht te brengen. Verder wordt op 10 december een benefietavond georganiseerd en zullen acties plaatsvinden rond de Kerstparade van SBS 6 die op 20 december door Roosendaal trekt. Ook worden er waarschijnlijk kerststollen verkocht, waarvan de opbrengst naar RBC gaat.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd