Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Spandoek The Bull: the making of

Gepost door:Remy // 2009-11-16 00:00:00 // 2726 keer bekeken

Al meerdere jaren zorgen de Volta Side Fanatics voor mooie spandoeken op de oosttribune. Ook voorafgaand aan dit seizoen werden de handen uit de mouwen gestoken. Redactielid Dennis was erbij en maakte een fotoverslag. De komende tijd zal regelmatig een 'making of' verschijnen van een doek dat momenteel in het stadion is te zien. Deze keer spandoek 'The Bull'!

Op dinsdag 28 juli werd begonnen aan het onderstaande ontwerp. Rond 18:30 uur ging het supportershome open en naarmate de tijd vorderde druppelden steeds meer supporters binnen.


Ontwerp 'The Bull'

Aangezien de club in het seizoen 2008/2009 ondermaats gepresteerd had en en de supporters niet altijd overtuigd waren van honderd procent inzet werd een'bull' ontworpen, waaraan duidelijk te zien is dat hij klaar staat om aan te vallen. Deze moet de gretigheid weergeven van de jonge spelersgroep die RBC dit seizoen heeft. Strijd, passie en beleving!


Met behulp van een beamer wordt het spandoek uitgetekend








Het spandoek is iets anders dan het ontwerp. 'The Bull' is niet helemaal oranje ingekleurd en de achtergrond is niet zwart. Dit is zo gedaan omdat er dan meer diepte ontstaat.


Vak OC klaar om aan te vallen!




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd