Wisselende resultaten RBC-jeugd

Gepost door:Remy // 2009-09-06 00:00:00 // 3081 keer bekeken

RBC A1 is de competitie gestart met een ruime overwinning op Quick A1. Al snel was duidelijk dat de bezoekers uit Roosendaal de beteren waren. De ploeg van Harry Biemans creerde kansen en kwam via Ozkan Cakir verdiend op 0-1, wat ook de ruststand was. RBC kwam echter slecht uit de kleedkamer en liet Quick in de 53e minuut op gelijke hoogte komen. Door het tegendoelpunt leek RBC weer wakker geschud. Enkele minuten later zette Ilyas Chouaibi de Roosendalerswederom op voorsprong. Via Lars de Voogd enopnieuw Ozkan Cakir liep RBC verder uit.

Het B1-elftal is het nieuwe competitieseizoen begonnen met een nederlaag. Op bezoek bij Excelsior Rotterdam werd met 2-1 verloren. Verdere details ontbreken helaas.

RBC C1 wachtte meteen een lastige uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De Roosendalers brachten het er echter goed vanaf en namen een punt mee naar huis: 1-1. Na rust leek Randy Elst het eerste doelpunt van de wedstrijd te laten noteren, maar zijn poging strandde op de lat. Twee minuten later viel het doelpunt aan de andere kant. RBC gaf niet op en de strijdlust werd kort voor tijd beloond. Randy Elst werd neergehaald binnen het strafschopgebied en Alper ztrk verzilverde de toegewezen penalty.

Uit tegen NEC/FC Oss C2 is RBC C2 tegen een nederlaag aangelopen. Na een ruststand van 1-0 werd het uiteindelijk 3-1.

RBC Roosendaal D1 is de competitie uitstekend begonnen. In tegenstelling tot de eerste selectie wist de jeugd wel te winnen in Dordrecht. Het werd liefst 0-4. Eerder in de week won RBC al het Madese Boys-toernooi.

De jongste RBC-jeugd zette een puike prestatie neer in Breda. Tegen NAC werd met 2-4 gewonnen. Bij rust leidden de Roosendalers al met 1-3.