Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Ars en Hayen blijven bij RBC Roosendaal

Gepost door:ForzaRbc // 2009-09-02 00:00:00 // 2818 keer bekeken

RBC Roosendaal heeft haar selectie intact weten te houden. De afgelopen weken waren er veel speculaties over Sjoerd Ars en Nick Hayen. Beide spelers zullen in ieder geval tot de winterstop in Roosendaal te bewonderen zijn.

Afgelopen vrijdag zat er nog een delegatie van KV Kortrijkop de tribune voor Hayen, zo weet BN De Stem. Willem II meldde zich de afgelopen weken concreet voor Sjoerd Ars. RBC en Willem II konden het echter niet eens worden over de transfersom. Het contract van de spits loopt nog door tot medio 2011. "Sjoerd is voor ons belangrijk, die laten we natuurlijk niet zo maar gaan", aldus trainer/coach Rini Coolen.

Zowel Hayen, Van Driel als Chlup mochten de club transfervrij verlaten. "Maar de belangstelling voor die jongens is nooit concreet geworden. Ze blijven dus gewoon bij ons, want ze mochten wel maar ze hoefden zeker niet weg", zegt Coolen.

De schaduwspits waar RBC al drie maanden naar op zoek is, is ook niet gevonden. "Geen van de spelers die wij op het oog hadden bleek haalbare kaart. En aan een tweede keus wilden wij onze centjes niet opmaken", verklaart Coolen.

Een vertrek van Hayen, Van Driel of Chlup zouden voor extra financiele middelen zorgen, maar dat gebeurde niet.

"Nu bekijken we of we onze selectie in de winterstop eventueel aanpassen" , aldus Coolen. Jeffrey Vlug liet zijn contract ontbinden bij Sparta, en kan met elke club praten. Coolen is echter van mening dat hij niet de nieuwe nummer tien wordt. "Jeffrey is niet de speler die wij zoeken.''




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd