Interviews
Meest recente interviews

RBC B1 bekert verder

Gepost door:Remy // 2009-08-30 00:00:00 // 2914 keer bekeken

Voor RBC A1 is het bekeravontuur voorbij. De ploeg van trainer Harry Biemans ging op sportpark Meilust met 0-3 onderuit tegen Helmond Sport A1. Eerder verloor RBC al met 5-1 van NEC/FC Oss, waar alleen een 1-0 zege tegen FC Den Bosch tegenover gezet kon worden. Een slechte eerste helft kwam RBC duur te staan. De Helmonders sloegen in de 22e en 27e minuut toe. Na rust ging het beter en kwamen er kansen voor RBC, maar deze bleven onbenut. In de extra tijd wist Helmond Sport nogmaals te scoren.

RBC B1 had meer succes. De ploeg hield Feyenoord B2 op 1-1. Een gelijkspel was voor beide ploegen voldoende om bij de eerste twee in de poule te eindigen en zo de volgende ronde van het bekertoernooi te bereiken. RBC kwam na tien minuten op achterstand, maar wist in de 18e minuut alweer op gelijke hoogte te komen.

RBC Roosendaal C2 heeft een oefenwedstrijd op bezoek bij Ajax C2 met 6-0 verloren. Bij rust stond het al 2-0 in het voordeel van de Amsterdammers. Na de pauze wist de thuisploeg binnen een kwartier nog eens viermaal het doel te vinden.

Het jongste elftal van de opleiding, RBC D2, wist een oefenduel tegen Royal Cappellen FC met 2-3 te winnen. Bij rust leidden de Roosendalers al met 1-2.