Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Duarte: 'Kan twee weken of twee maanden duren'

Gepost door:ForzaRbc // 2009-08-11 00:00:00 // 2810 keer bekeken

Afgelopen vrijdag won RBC Roosendaal met 0-4 op bezoek bij FC Emmen. Dinsdagmorgen werd er weer gewoon hard getraind op veld 10 op Sportpark Rozenoord.

Erwin de Nijs nam de selectie stevig onder handen, en werkte gelijk door naar vrijdag waar de Go Ahead Eagles wachten. 'Concentratie is heel belangrijk. Ben je niet geconcentreerd dan loop jij vrijdag achter de tegenstander aan. Ben je wel geconcentreerd dan loopt de tegenstander achter jou aan. Vanaf nu gaan we de dingen die we in de vorige oefening niet zo goed deden verbeteren,' zo sprak De Nijs zijn ongenoegen uit.

De selectie werkte langzaam aan naar de partijvorm toe, waar de basis-verdediging van afgelopen vrijdag tegen de basis-aanval van diezelfde vrijdag speelde. De andere posities bij beide teams werden opgenomen door vooral reservespelers.

Daarnaast was het natuurlijk de vraag hoe het met Patrick Duarte is gesteld. De aanvaller kwam even wat water drinken en dus even vragen hoe het met hem ging. 'Het gaat wel, ik heb niet zoveel pijn meer,' was het antwoord van Duarte. Op de vraag hoelang het nog gaat duren reageerde Thomas van den Houten lacherig: 'Nog twee jaar'. Duarte wist het niet. 'Het kan nog twee weken duren of nog twee maanden, ik weet het echt niet.'

Hiermee leek de training naar een einde toe te werken, maar er was nog een speler die ook even kwam kijken, Mels van Driel. De voormalig aanvoerder ging in het gras liggen en keek nog eens goed naar het elftal van nu. Niet veel later was de training afgelopen.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd