Chery wint concurrentiestrijd van Van Driel

Gepost door:ForzaRbc // 2009-08-07 00:00:00 // 2689 keer bekeken

Mels van Driel is allerminst blij met de keuze van trainer/coach Rini Coolen. Tjaronn Chery zal vanavond al gelijk aan het grote werk mogen beginnen. De jonge speler kwam over van FC Twente als huurling en mag het tegen FC Emmen op de linkshalf positie proberen.

'Natuurlijk valt dit tegen. Amper een maand geleden teken ik hier een contract voor twee jaar en vervolgens worden er twee jongens aangetrokken voor mijn positie. Nee, uitleg heb ik niet gehad, maar het zit er dus dik in dat ik tegen Emmen niet speel. En een speler die hier net een week is wel. Dat is goed balen ja,' zo stelt een gefrustreerde Van Driel tegenover BN De Stem.

De middenvelder zag het eigelijk wel aankomen. 'Eerst werd Pot gehaald en vorige week Tjaronn Chery. En de laatste twee oefenduels, tegen Antwerp en Papendrecht zat ik ook al op de bank.'

Van Driel begrijpt er niets van, mede gezien zijn salaris. 'Waarom leggen ze mij dan voor twee jaar vast voor twee ton per jaar? RBC wilde toch juist af van dure spelers op de bank? Kijk natuurlijk kan het zijn dat een andere speler beter is op jouw positie. Chery is een uitstekende voetballer. Misschien wel beter als ik, ja. Maar leg dat dan uit. Dat heb ik met mijn staat van dienst toch wel verdiend, lijkt me.'

Op de vraag of hij gaat terugknokken is hij terughoudend. 'Terugknokken? De trainer weet toch wat ik kan? Nee, dit is heel teleurstellend,' zo besluit de voormalig aanvoerder van RBC Roosendaal.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd