ABN?AMRO steunt voetbaltalent RBC Roosendaal

Gepost door:ForzaRbc // 2006-11-12 00:00:00 // 3320 keer bekeken

ABNAMRO is met ingang van heden de trotse naamgever van het prestigieuze Talenten Adoptie Plan van RBC Roosendaal. De bank die ambitie en talent hoog in het vaandel heeft staan wil op deze wijze jonge talentvolle voetballers steunen en hen desgewenst op financieel vlak begeleiden gedurende hun actieve carrire.

Investeren in jeugdvoetballers. Dat is het uitgangspunt van het Talenten Adoptie Plan, gebaseerd op de uitgangspunten van het Foster Parents Plan, dat RBC Roosendaal enkele jaren geleden lanceerde. Jeugdspelers worden gedurende de periode van hun opleiding bij RBC Roosendaal geadopteerd door een bedrijf of particulier. Dankzij een jaarlijkse donatie kan een deel van de opleiding van een talentvolle voetballer worden bekostigd, waardoor er een basis voor continuteit in de voetbalopleiding ontstaat.

Als tegenprestatie voor de investeerders heeft RBC Roosendaal een Wall of Future zowel in de ConfettiLounge van het RBC Stadion, als bij de ingang van het trainings- en opleidingscentrum geplaatst. Hierop hangen de fotos van alle RBC-talenten met daaronder de vermelding van de spelersnaam en de naam van de adoptiesponsor. ABNAMRO prijkt vanaf heden als trotse naamgever op deze wanden.

Woensdag 15 november aanstaande zal tijdens de Beaujolais Primeur Avond van de ABNAMROBank in Restaurant Catszand te Roosendaal, in aanwezigheid van 300 succesvolle ondernemers, omstreeks 23.30 uurdoor trainer/coach Robert Maaskant een magnumfles Beaujolais Primeur worden geveild. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de voetbalopleiding van RBC Roosendaal.

Bron: RBCOnline.nl




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd