Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC met 4 testspelers op trainingskamp

Gepost door:Nieuwkomer // 2009-07-13 00:00:00 // 2758 keer bekeken

Van 13 tot en met 17 juli belegt RBC Roosendaal een trainingskamp in Delden. De selectie is uitgebreid met een viertal testspelers. Naast verdediger Angelo Zimmerman en doelman Gino Mommers gaan de middenvelders Sarica (23) en Alan (19) mee naar Overijssel. Zij mogen zich bewijzen in de rol van schaduwspits.

Zimmerman, die al twee weken met de selectie traint, hoort waarschijnlijk woensdag, na de wedstrijd tegen Heracles Almelo, of hij een contract krijgt aangeboden. De verdediger maakte in de voorbije oefenwedstrijden een solide indruk maar moet dat nu tegen een betere tegenstander bevestigen.

In het oefenduel tegen FC Omniworld nam de Turkse Belg Umut Gndogan de rol van schaduwspits op zich. Coolen in BN/De Stem: Die jongen liet zien goed te kunnen voetballen, maar ik betwijfel of hij de speler is die we zoeken. Hij gaat daarom niet mee op trainingskamp, maar ik sluit niet uit dat we in de toekomst nog eens bij hem terecht komen.

Yusuf Sarica is een in Haarlem geboren Turk.De voorbije twee jaar stond hijonder contractbij Beykozspor in de Turkse tweede divisie. Daarvoor kwam hij uit voor FC Haarlem.

Egyptenaar Yassin Alan kan op alle plekken op het middenveld uit de voeten. Vorige maand maakte hij nog deel uit van Egypte onder 21 jaar. Hij is misschien niet direct een schaduwspits, maar omdat hij ons werd aangeboden n omdat hij geldt als een groot talent, wil ik graag zien wat hij kan, aldus Coolen.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd