Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC wint weer met dubbele cijfers

Gepost door:Nieuwkomer // 2009-07-04 00:00:00 // 2737 keer bekeken

Ook in de tweede oefenwedstrijdwon RBC Roosendaal met dubbele cijfers. Hoewel HSC'28duidelijk meer tegenstand bood dan DIOZ afgelopen woensdag, stonden na 90minuten de cijfers 0-11 op het scorebord. De eerste helft was aardig, de tweede helft matig. Trainer/coach Rini Coolen kiest er, met het oog op de vele oefenwedstrijden, voorlopig voor om met twee elftallen te spelen. Ten opzichte van de vorige oefenwedstrijd ontbraken Zimmerman, Pot (lichte blessure) en Corman. Polak, Van Nijnatten en El Hank maakten vandaag hun opwachting.

Nadat Ars de score in de derde minuut opende, won Polak in de vijfde minuut direct de harten van de RBC-supporters door de bal van grote afstand in de kruising te schieten. De HSC-goalie bracht echter redding. Jurgen Gijzen hadongetwijfeld wat supporters gemobiliseerd. Al vroeg in de eerste helft zongen zij Coolen, Coolen, Gijzen moet erin. In de tweede helft werden zij op hun wenken bediend.

Na 45 minuten had RBC 6 maal gescoord. Ars (4x) en Remacle (2x) tekenden voor de treffers. De meeste kritiek van de technische staf was gericht op Gregory Nelson. De andere kandidaten voor de rechtsbuitenpositie, Peters en Duarte, waren wel aanwezig maar door blessures niet inzetbaar.

Zoals gemeld was de tweede helft zeer matig. Op zich logisch als je weet dat de meeste basisspelers in de eerste helft hun opwachting maakten. Toch slaagde RBC erin om nog vijf treffers aan het totaal toe te voegen. Gijzen, De Leeuw, Pollemans, Seuntjens en El Hank vonden hun naam terug op het scoreformulier. Positief puntje in de tweede helft was het samenspel tussen Jardim en Pollemans (Pollemans speelt Jardim aan, loopt door, krijgt de bal terug van Jardim en geeft een behoorlijke voorzet). Al zijn het natuurlijk nog geen Delanoy en Duplan

Opstelling RBC Roosendaal eerste helft:

Koetsier; Ramos, Hayen, Van Driel, Polak; Boddaert, Martina, Remacle; Nelson, Ars, De Leeuw.

Opstelling RBC Roosendaal tweede helft:

Koetsier; Pollemans, Toet, Van Nijnatten, Van den Houten (De Leeuw) , Gijzen, Schot, Chlup; Jardim, Seuntjens en El Hank.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd