Nieuwe trainers voor jeugdopleiding

Gepost door:Remy // 2009-07-01 00:00:00 // 2899 keer bekeken

RBC heeft vier nieuwe trainers vastgelegd voor de jeugdopleiding. Daarnaast is met Henk Vos een rol als spitsentrainer voor de jeugd overeengekomen. Vos is bovendien aangewezen als boegbeeld van de op te richten sociaal-maatschappelijke stichting, waarvoor hij bij activiteiten zal worden ingezet.

De 32-jarige Harry Biemans zal komend seizoen de A1 van RBC trainen. Biemans stond de afgelopen vijf jaar onder contract bij Willem II. Daarvoor was hij als jeugdtrainer in dienst van Sunderland en Middlesbrough. Jos Bogers (44) was liefst dertien seizoenen werkzaam in de jeugdopleiding van Willem II. Bij RBC krijgt hij de C2 onder zijn hoede. De C1 staat komend seizoen onder leiding van Marco Jalink, die de overstap maakt van Spartaan'20. Daarvoor was de 36-jarige Jalink actief als jeugdtrainer van SVVSMC, FC Vlotburg, Excelsior20 en OHVV.

John de Frel zal de keepers in de opleiding onder handen nemen. Afgelopen seizoen was de oud-doelman van Halsteren trainer van METO. De Frel (51) werd eerder kampioen met Rillandia, HVV'24 en Zierikzee.

Frans Vermeulen neemt opnieuw de B1 onder zijn hoede, D1 wordt getraind door Gijs van der Bom en Leonardo Mouwen leidt de D2. Danil van der Meulen zal de ochtendtrainingen voor meerdereelftallen gaan verzorgen.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd