RBC D2 doet weer volop mee

Gepost door:Rbcfan // 2009-04-05 00:00:00 // 2846 keer bekeken

RBC D2 doet na de winst op Dongen D1 weer volop mee voor het kampioenschap. Sterker nog RBC kan zelfs kampioen gaan worden. Het krijgt in de laatste wedstrijd koploper Alliance op bezoek dus is alles mogelijk.
RBC speelde in Dongen een ijzersterke wedstrijd tegen de ploeg waarvan het thuis nog met 0-1 verloren had. Voor rust kwam RBC op voorsprong door een doelpunt van Tarik Bouhadan. Vlak na de thee scoorde Dongen tegen maar RBC bleef de bovenliggende partij. Door doelpunten van wederom Tarik Bouhadan, Diego Snepvangers en Yorick Termond liep de ploeg uit Roosendaal uit naar een verdiende 1-4 overwinning. Dongen de nummer 2 tot voor deze wedstrijd kwam met deze uitslag nog goed weg want RBC raakte ook nog eens 3x de lat en 2x de paal.

RBC A1 leed een gevoelige nederlaag tegen de nummer voorlaatst Top Oss A1. Had RBC vorige week nog de nodige moeite met de nummer laatst Barendrecht welke overigens wel gewonnen werd, deze keer ging het echt fout tegen de volgende degradatiekandidaat. Top Oss trok na 90 minuten aan het langste eind met 3-2, een winnende treffer die pas 3 minuten voor tijd op het bord kwam te staan. Voor RBC scoorden Thomas van Houten en Michel Maaskant.

RBC B1 won zijn uitwedstrijd bij SC Feyenoord B1 met 0-2. Door deze overwinning en het puntenverlies van koploper RKC doet ook RBC B1 nog steeds mee voor het kampioenschap al liggen de beste papieren nog wel bij de ploeg uit Waalwijk. Feyenoord - RBC was geen al te beste wedstrijd op een zeer hard kunstgrasveld. Voor rust scoorde Pepijn Veerman de 0-1 en halverwege de 2e helft zette Sander Kruis de 0-2 eindstand op het scorebord. RBC is in punten (41) gelijk gekomen met Willem II.

RBC C1 kon de 1e helft nog wel bijbenen bij tegenstander Feyenoord C1 maar na rust liepen de Rotterdammers toch nog eenvoudig uit naar een 4-0 overwinning. RBC staat nu laatste in de stand met 15 punten samen met Excelsior en Spartaan '20 terwijl de nummer 9 Roda JC 16 punten heeft. Er is dus nog niets beslist onderin. 1 Overwinning en het leven kan er ineens weer heel anders uit zien voor onze jongens.

RBC D1 won ruim van Fortuna Sittard D1. Wederom was Daniel Wissel zeer bepalend door liefst 3 treffers voor zijn rekening te nemen. De andere goal voor RBC kwam op naam van Raymond ten Voorden. Volgende week speelt RBC de absolute topper voor een top 3 klassering tegen Willem II in Tilburg.