Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Programma jeugd 4 april 2009

Gepost door:Rbcfan // 2009-04-02 00:00:00 // 3031 keer bekeken

Nog 3 wedstrijden te gaan en het seizoen 2008-2009 kan weer de geschiedenisboeken in. De meeste elftallen van RBC draaien een zorgeloos seizoen sterker nog een paar teams strijden volop voor de prijzen. Alleen RBC C1 kent een zware editie van 2008-2009. Het team van Erwin de Nijs zal alle zeilen bij moeten zetten om degradatie naar de 2e divisie te voorkomen.

RBC A1 gaat op bezoek bij Top Oss. De Oost Brabanders staan voorlaatst, maar dat zegt natuurlijk niets dat heeft de wedstrijd van vorige week tegen Barendrecht uitgewezen. RBC heeft t.o.v. de trainer wat recht te zetten na de vertoning van vorige week en die zal met niets minder genoegen nemen dan winst. Het team weet wat ze te doen staat.

RBC B1treft ook al de nummer voorlaatst van de 1e divisie B, Feyenoord AV B1. De Rotterdammers bivakkeren al het gehele seizoen onder de beruchte streep en wist tot nu toe slechts 6 pnt bij elkaar te sprokkelen. Makkie voor de nummer 3 RBC zou je denken maar niets is minder waar. Thuis hadden de Roosendalers de grootst mogelijke moeite met de Rotterdammers en wist het ternauwernood met 1-0 te winnen. Winst is nu ook wenselijk gezien de positie op de ranglijst en het programma van de nummers 1 en 2 die zware tegenstanders treffen, dus wie weet.

RBC C1 gaat ook op bezoek bij Feyenoord de nummer 2 van de ranglijst. RBC treft het zeer zeker niet in de slotfase van de competitie. Kreeg het vorige week de nr 1 op bezoek, nu heeft het weer een zware klus te klaren, maar goed zolang de bal rolt kan die alle kanten uitgaan en aan dat beetje hoop moeten de jongens zich maar vastklampen. Feyenoord kan ook weleens een slechte dag hebben, hopelijk is dat uitgerekend presies nu.

RBC D1 is de enigste ploeg die zaterdag thuis speelt en wel tegen Fortuna Sittard D1. De Limburgers staan op een voorlaatste plaats en zijn in gevecht met RKC om lijfsbehoud. Het onderlinge verschil tussen beide ploegen bedraagt 1 punt. RBC staat op een 4e plaats na bijna het gehele seizoen op 3 te hebben gestaan. Het verschil met de nummer 3 Willem II bedraagt 1 punt, dus uitzicht op de top 3 is nog lang niet verkeken voor de ploeg van Gijs v/d Bom.

RBC D2 haalde gisteren in tegen VVR D1 en liet zien dat ze het scoren nog steeds niet verleerd zijn. Het werd 1-6 voor het team van Leon Mouwen. Zaterdag gaat de D2 op bezoek bij de nummer 2 Dongen D1. Het onderlinge verschil is slechts 1 punt dus bij een overwinning wordt het stuivertje wisselen en houdt RBC de druk op koploper Alliance D1, er zit echter 1 addertje onder het gras. De 1e nederlaag van dit seizoen leed RBC tegen.........juist Dongen D1.

Programma:
Top Oss A1 - RBC A1, aanvang 15.00 uur
Feyenoord AV B1 - RBC B1, aanvang 12.00 uur
Feyenoord C1 - RBC C1, aanvang 12.00 uur
RBC D1 - Fortuna Sittard D1, aanvang 11.00 uur
Dongen D1 - RBC D2, aanvang 10.00 uur




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd