Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Programma jeugd zaterdag 14 maart

Gepost door:Rbcfan // 2009-03-12 00:00:00 // 2746 keer bekeken

De kogel is door de kerk, RBC weet waar het volgend seizoen met de jeugd naartoe gaat, dus kunnen we ons nu geheel gaan richten op het slot van deze competitie. Zaterdag spelen we alweer de 18e ronde van de 22. Thuis zijn er 2 en uit 3 wedstrijden.
RBC A1 gaat naar koploper NAC A1, geen gemakkelijke opgave voor het team van Robert Molenaar, maar RBC A1 is zeer goed uit de winterstop gekomen en tegen rivaal NAC willen spelers weleens boven zich uit stijgen dus wie weet.

RBC B1 heeft ook een zware uitwedstrijd voor de boeg. Het treft in de 18e ronde FC Den Bosch B1. De Bossche ploeg staat 1 plaats onder RBC met 1 punt achterstand. Voor RBC geldt alleen winst om zijn hoge klassering te kunnen handhaven. Dat dit een loodzware opdracht zal zijn moge duidelijk zijn, maar in deze competitie heeft de ploeg al meermalen bewezen dat het dergelijke wedstrijden goed aankan.

Voor RBC C1 staat het duel van de waarheid op het programma. Zaterdag treft het in Tilburg naaste belager Willem II in een rechtstreeks duel met als inzet lijfsbehoud. Ook hier geldt dat enkel winst telt zeker in de wetenschap dat Willem II op 4 punten staat met ook nog een wedstrijd minder dan de Roosendalers.

RBC D1 zal zich moeten en willen herstellen na de tik welke het de laatste wedstrijd kreeg te verduren van FC Dordrecht D1. Voor een team dat dit seizoen niet echt gewend is om te verliezen, zal de domper hard aangekomen zijn maar het krijgt zaterdag meteen al de kans om dit misstapje even recht te zetten wanneer het VVV Venlo D1 op bezoek krijgt op Vierhoeven. Ik denk niet dat ze zich voor de 2e opeenvolgende keer zullen laten verrassen.

RBC D2 speelt ook thuis en het ontvangt Walcheren D1. Vorige week behaalde dit elftal een ruime 0-4 overwinning bij Halsteren D1, en dat smaakt naar meer natuurlijk.

Programma:
NAC A1 - RBC A1, aanvang 14.30 uur
FC Den Bosch B1 - RBC B1, aanvang 14.30 uur
Willem II C1 - RBC C1, aanvang 12.30 uur
RBC D1 - VVV Venlo D1, aanvang 11.00 uur
RBC D2 - Walcheren D1, aanvang 09.30 uur




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd