Programma jeugd zaterdag 7 maart

Gepost door:Rbcfan // 2009-03-05 00:00:00 // 2756 keer bekeken

Zaterdag staan er een aantal inhaal wedstrijden op het programma.
RBC B1 speelt thuis tegen Top Oss B1. De uitwedstrijd die op de 3e speeldag werd gespeeld werd een ruime overwinning voor RBC (1-5). Beide ploegen waren op dat moment nog ongeslagen. RBC wist die weg voort te zetten, voor Top Oss was het meteen de kentering in de competitie. De Ossenaren wonnen daarna slechts nog 1 keer en staan nu op de 10e plaats net boven de degradatiestreep. RBC daarentegen doet nog volop mee voor de prijzen en staat op een 4e plaats met slechts 4 punten achterstand op koploper Willem II B1.

RBC C1 speelt thuis tegen FC Utrecht C1. Na het verlies vorige week bij ADO Den Haag C1 met 3-0 wordt het nu toch wel link voor dit team. Het gat met de degradatieplaatsen wordt steeds kleiner en RBC zal alle zeilen bij moeten zetten wil het dit seizoen gehandhaafd blijven in de 1e divisie. FC Utrecht de tegenstander van zaterdag is niet de gemakkelijkste hindernis, maar de uitslag is pas bekend als de scheidsrechter voor de laatste maal gefloten heeft en hopelijk valt het eens een keer in het voordeel van het Roosendaals team uit.

RBC D2 heeft een uitwedstrijd tegen Halsteren D1 voor de boeg. RBC D2 speelt de laatste tijd wat wisselvallig en heeft daardoor de nodige punten verspeeld in de race voor het kampioenschap. Aan het begin van dit seizoen zag het er allemaal nog anders uit, de ploeg denderde over haar tegenstanders heen en het scorebord kon nauwlijks de tussenstanden bijhouden totdat de wedstrijd tegen Roosendaal aanbrak. Daar verspeelde RBC D2 haar 1e punten en nadien volgenden er nog meer, waardoor het nu afhankelijk is van wat de kopploegen doen.

Programma:
RBC A1, competitievrij
RBC B1 - Top Oss B1, aanvang 12.30 uur
RBC C1 - FC Utrecht C1, aanvang 10.30 uur
RBC D1, competitievrij
Halsteren D1 - RBC D2, aanvang 11.45 uur




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd