Jong RBC speelt gelijk bij Excelsior

Gepost door:Remy // 2009-01-20 00:00:00 // 2682 keer bekeken

Het uitduel van Jong RBC tegen Excelsior, de eerste competitiewedstrijd na de winterstop, is geindigd in 2-2. Tot twee keer toe gaven de Roosendalers een voorsprong weg.

De ploeg van trainer Robert Molenaar ging bij de rust nog met 0-1 aan de leiding. Issam Ahmar el Hank reageerde goed op een lange bal van achteruit, omspeelde de doelman en rondde goed af. Excelsior bracht een nieuwe centrumspits in, die in het tweede bedrijf de gelijkmaker achter doelman Nick de Jong legde. Met nog zo'n twintig minuten te gaan namen de bezoekers toch weer de leiding. Ralf Seuntjens hield twee tegenstanders van zich af, waardoor invaller Eric Fuanani de 1-2 kon scoren. Uit een vrije trap, nota bene binnengekopt door de kleinste man op het veld, wist Excelsior wederom langszij te komen. Beide ploegen kregen vervolgens kansen op de volle winst, maar de gelijke stand was terecht.

Volgende week maandag, 26 januari, speelt Jong RBC op sportpark Vierhoeven tegen Jong TOP Oss. De wedstrijd begint om 18:30 uur.