Programma jeugd 25 oktober

Gepost door:Rbcfan // 2008-10-22 00:00:00 // 2692 keer bekeken

Zaterdag staan er weer een stel leuke wedstrijden op het programma. RBC A1 neemt het op tegen de ongeslagen koploper NAC Breda A1. RBC heeft zich na een moeizame start knap omhoog gewerkt door 2 puike overwinningen uit de laatste 2 partijen en staat inmiddels op de 7e plaats met 7 pnt uit 6 wedstrijden. Wedstrijden tegen rivaal NAC hebben altijd een bijzonder tintje dus wie weet kunnen de Roosendaalse Boys voor en verrassing zorgen.

RBC B1 speelt de topper van de dag. Thuis op Vierhoeven treedt het aan tegen medekoploper FC Den Bosch B1 een regelrecht gevecht om de 1e plaats in de 1e divisie B. Beide ploegen wonnen 5 van de 6 wedstrijden en verloren toevalligerwijs alle twee van RKC B1. FC Den Bosch voert de ranglijst aan vanwege een beter doelsaldo dan RBC maar het belooft een spectakelstuk te worden met hopelijk Roosendaalse winst.

RBC C1 moet punten pakken en voornamelijk in thuiswedstrijden. Zaterdag heeft het daar een prima gelegenheid voor wanneer het bezoek krijgt van Willem II C1. De Tilburgers staan op een 9e plaats met 4 pnt uit 6 wedstrijden, 1 minder dan RBC dat op plaats 7 staat. Om weg te blijven uit de onderste regionen krijgt de ploeg van Erwin de Nijs maar 1 opdracht mee en dat is winnen. Of het ook gaat gelukken, zaterdag rond de klok van 12.00 uur zullen we het weten.

Dat RBC D1 het goed doet dit seizoen is al vaker gezegd in de voorbeschouwingen. Het team bezet een keurige 4e plaats met 8 pnt uit 6 wedstrijden. Zaterdag gaan de jongens op bezoek bij VVV Venlo D1 wat met 5 pnt op de 9e plaats staat. Het laatste bezoek aan Limburg pakte ongelukkig uit voor onze boys, wie weet nemen ze zaterdag de pnt wel mee naar huis om zodoende mee te blijven spelen voor de ere plaatsen.

RBC D2, koploper in de hoofdklasse A treft Walcheren D1 in Zeeland. De Zeeuwen hebben 9 punten minder dan RBC en staan op een 8e plaats. Wil RBC de koppositie behouden ten koste van nr 2 Alliance D1 dan zal er minimaal gelijk gespeeld dienen te worden maar gezien de kwaliteiten van het teamga ikgemakshalve uitvan de 3 punten. Hopelijk maken ze mijn woorden waar.

Programma:
RBC A1 - NAC A1, aanvang 14.45 uur
RBC B1 - FC Den Bosch B1, aanvang 12.30 uur
RBC C1 - Willem II C1, aanvang 10.30 uur
VVV Venlo D1 - RBC D1, aanvang 12.00 uur
Walcheren D1 - RBC D2, aanvang 13.00 uur




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd