Meest recente interviews

Uitslagen jeugd

Gepost door:Remy // 2008-10-05 00:00:00 // 2953 keer bekeken

RBC A1:
Na een gelijkspel en drie nederlagen wist de ploeg van Robert Molenaar eindelijk eens drie punten te pakken. Fortuna Sittard werd in een open en kansrijke wedstrijd met 3-1 verslagen. RBC dacht al na een paar minuten gescoord te hebben, maar dat doelpunt werd afgekeurd wegens duwen. Toch duurde het niet lang voordat de Roosendaalse A1 aan de leiding kwam. In de twaalfde minuutvond Thomas van den Houten het net uit een vrije trap van Bob Ruissen. Halverwege de eerste helft kreeg RBC een strafschop en een Fortuna-speler de rode kaart wegens hands. Op advies van de assistent-scheidsrechter werd deze beslissing echter teruggedraaid en ging ook de penalty niet door.

Kort na rust verdubbelde Collin Schilperoord de score. Aangever was opnieuw Bob Ruissen. Meteen daarna zorgde gestuntel in de defensie ervoor dat Fortuna weer dichterbij kon komen: 2-1. RBC liet zich echter niet van de wijs brengen en maakte het karwei in de zestigste minuut af. Ozkan Cakir gaf voor opMichael Erwich, die het derde Roosendaalse doelpunt liet aantekenen. In de slotfase was er nog een grote kans voor Masoud Osmanie (regelmatig uitblinker bij de B1), maar zijn schot verdween net langs de verkeerde kant van de paal.

RBC B1:
Het gepromoveerde B1-elftal begon in de eerste divisie B met een nederlaag, maar daarna werden liefst vier overwinningen op rij geboekt. Zaterdag brachten de Roosendalers Roda JC het eerste verlies van dit seizoen toe. Lange tijd bleef het 0-0, maar tien minuten voor tijd wist RBC toch het enige doelpunt van de wedstrijd op het bord te krijgen. De Limburgers protesteerden voor buitenspel, maar dat zal RBC een zorg zijn. De ploeg gaat samen met FC Den Bosch aan de leiding. Volgende week gaat RBC op bezoek bij FC Eindhoven, dat nog geen enkel punt behaalde.

RBC C1:
De C1 komt dit seizoen uit in de eerste divisie B en staat met vijf punten uit vijf duels in de middenmoot. Deze week werd op sportpark Vierhoeven gelijk gespeeld tegen ADO Den Haag (eveneens vijf uit vijf). Het werd 1-1.

RBC D1:
RBC D1 heeft goede zaken gedaan in de eerste divisie B. Uit bij FC Dordrecht werd het liefst 1-6. Na vijf wedstrijden heeft de ploeg negen punten, goed voor de vierde plaats.

Vrije trappenspecialist Robert Frerichs scoorde tweemaal. Via Danil Wissel, Nordin de Korte en Ilias Oustat liep RBC uit naar 0-5. Dordrecht redde vervolgens de eer, maar het slotakkoord was weer voor RBC, toen Bart Nieuwkoop de zesde treffer binnenlegde.

RBC D2:
De D2 nam het in de hoofdklasse A op tegen Roosendaal D1. De wedstrijd eindigde zoals hij begonnen was: met 0-0.