Pakt RBC aan het eind van het seizoen de schaal?

Absoluut!

70%
Nee, nacompetitie is het hoogst haalbare

30%

Stemmen: 219

Speler van de week

Naam:
Jelte Pal
Leeftijd
17
Positie:
aanvaller

Interviews
Meest recente interviews

Informatie
RBCfans.nl | webmasters en medewerkers | adverteren

RBCFANS.NL
Deze fansite is online sinds augustus 2006. We proberen de bezoeker zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alles over RBC Roosendaal. Bovendien biedt de site middels het reactiesysteem supporters de mogelijkheid te praten en discussiėren over onze club.
WEBMASTERS EN MEDEWERKERS
Vooralsnog werken we met een klein team aan deze website. Remy is onze technische man, Adje, Dennis, Maxx en Dave verzorgen het nieuws op RBCfans.nl. We kunnen altijd versterking gebruiken! Volg je RBC op de voet, beheers je de Nederlandse taal en lijkt het je leuk te schrijven voor deze site? Stuur dan meteen een mailtje naar info@rbcfans.nl, of gebruik het contactformulier!

Verder zijn bijvoorbeeld columnisten en designers altijd welkom. Ook met een eenmalige bijdrage zijn we erg blij! Heb je opmerkingen of suggesties, bezoek je wel eens een training en heb je een verslag en/of foto's, is je een gerucht ter ore gekomen of heb je ideeën voor een nieuwe rubriek? Laat het ons dan weten. Daarnaast kunnen video- en audiofragmenten en ingescande artikelen ingestuurd worden naar bovenstaand adres.
ADVERTEREN
Adverteren op RBCfans.nl kan al vanaf € 3,- per maand! Er is ruimte beschikbaar voor zowel banners als tekstlinks. Stuur een mailtje naar info@rbcfans.nl en vraag naar de mogelijkheden of doe een voorstel. Klik hier voor de websitestatistieken.