Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

71%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

29%

Stemmen: 31

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC - Oranje Blauw '14 gestaakt bij 9-0

Gepost door:ForzaRbc // 2016-08-28 00:00:00 // 3427 keer bekeken

Het bekerduel tussen RBC en Oranje Blauw '14 is bij een ruststand van 9-0 gestaakt op verzoek van de club uit Heijningen. De hoofdreden was dat er vier spelers geblesseerd zouden zijn geraakt. Daarnaast werden nog enkele redenen aangevoerd: men was niet goed ontvangen voor het duel, er was geen thee maar siroop geserveerd in de rust en dat werd niet geaccepteerd, daarnaast was er ook wat aan te merken op de accommodatie.


Het is de vraag of de wedstrijd nog wordt uitgespeeld, aangezien er een duidelijke winnaar is. RBC had geen kind aan Oranje Blauw '14. In de tweede helft had RBC, dat in de eerste helft zonder topscorer Kevin van Andel speelde, vermoedelijk de twintig treffers gepasseerd. De tegenstander was zo onthutsend zwak, dat linksback Ramon Krijnen vanaf eigen helft alleen op de keeper af kon lopen en de 5-0 kon aantekenen zonder dat er ingegrepen werd. In het doel bij RBC stond RBC-O17 doelman Youri van Ham, die een keer bij een vrije trap handelend moest optreden.

Vlak voor rust ging het hard en stond RBC binnen een mum van tijd met 9-0 voor. Ondanks het belabberde niveau van de tegenstander liet Grigor Sahakjan, net als afgelopen dinsdag, weer enkele fraaie acties zien. Hij kwam zelf ook drie maal op het scorebord.

Omdat de tweede helft niet meer van start ging, werd er door hoofdcoach Danny Mathijssen nog een training ingelast. Aankomende week hoort RBC of de uitslag blijft staan of dat de resterende 45 minuten nog uitgespeeld moeten worden. 

RBC - Oranje Blauw '14 9-0 (gestaakt na eerste helft)
1-0 De Voogd
2-0 Van Nijnatten
3-0 Sahakjan
4-0 Van Nijnatten
5-0 Krijnen
6-0 Tarfit
7-0 Sahakjan
8-0 Sahakjan
9-0 Van Nijnatten

Opstelling RBC: Van Ham; Schalk, Pieter, Tak, Krijnen; De Voogd (c), Memisi, Sahakjan; Van Nijnatten, Sidibe, Tarfit




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd