Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

71%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

29%

Stemmen: 31

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC simpel langs ODIO

Gepost door:ForzaRbc // 2016-03-06 00:00:00 // 2966 keer bekeken

RBC heeft vanmiddag een vrij eenvoudige overwinning geboekt op ODIO. In het eigen Herstaco Stadion werd het 5-1.

RBC begon ten opzichte van vorige week gewijzigd aan het duel met ODIO. Remko van der Kruyssen begon in de punt van de aanval met achter zich Deion Goveia. Zij dwongen een basisplaats af, omdat Redouan el Allaoui en Andrej Numanovic te laat waren. 


De bezoekers begonnen fel aan het duel. RBC had daar aanvankelijk moeite mee. Vooral via linksback Laszlo Boomaars kwam ODIO een aantal keer goed door. Ondanks enkele hachelijke situaties voor het doel van goalie Thierry Aarts, wist de club uit Ossendrecht geen kansen te creren. Uit de eerste echte aanval van RBC was het wel meteen raak. ODIO kreeg de bal niet weg, waarna Lars de Voogd via de binnenkant van de paal de 1-0 binnenschoot. Via Van der Kruyssen had RBC ook op 2-0 kunnen komen, maar zijn lob ging naast de goal.

In de tweede helft leek ODIO al snel op. Gino Pieter kon uit een corner de 2-0 binnenkoppen, maar zijn inzet ging over. Via een volgende corner kopte Danny Verstijlen tegen het achterwerk van Tim Eggly aan. Zonder het zelf te weten schreef Eggly een doelpunt op zijn naam. Na de 2-0 had ODIO wel snel de aansluitingstreffer te pakken. Via een goede voorzet vanaf de linkerkant kopte een aanvaller van de club uit Ossendrecht raak. 

Na de aftrap schakelde RBC meteen een tandje bij. Topscorer Kevin van Andel wist zijn directe tegenstander weer eens het bos in te sturen, en wist met een goede voorzet de meegelopen Papito Puril te bereiken. De snelle buitenspeler schoot de bal tegendraads binnen, 3-1. Het slotakkoord was voor Van Andel die de 4-1 via een directe vrije trap binnenschoot, en even later schoot hij ook de 5-1 binnen. Daarvoor scoorde de ingevallen Numanovic ook al, maar deze werd afgekeurd.

Door de late goal van Victoria'03 blijft de club uit Oudenbosch lijstaanvoerder. RBC blijft op het vinkentouw zitten en moet hopen op een misstap. 

RBC - ODIO 5-1 (1-0)
1-0 De Voogd
2-0 Eggly
2-1
3-1 Puril
4-1 van Andel
5-1 Van Andel

Opstelling RBC: Aarts; Pieter, Eggly, Verstijlen, Boomaars; Mathijssen (Tolenaars), De Voogd (c), Goveia (Numanovic); Puril, Van der Kruyssen (El Allaoui), Van Andel




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd