Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

72%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

28%

Stemmen: 32

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC simpel langs Achtmaal

Gepost door:ForzaRbc // 2016-02-16 00:00:00 // 2683 keer bekeken

RBC heeft vanavond met speels gemak weten te winnen van vijfdeklasser Achtmaal. In het Herstaco Stadion werd het 3-0.

RBC begon met een gewijzigde opstelling ten opzichte van het duel met SC Gastel. Andreas Dalampekis vormde samen met Danny Verstijlen het centrum. Andries Tolenaars begon als rechtsback en Deion Goveia mocht vandaag vanaf het begin starten. In het doel stond RBC U19-goalie Jordi Brhns.

De ploeg van hoofcoach Martijn van Galen kende geen enkel probleem met de nummer twee uit de vijfde klasse A. RBC kreeg legio kansen om de dubbele cijfers te halen, maar het vizier stond niet op scherp. Goveia zag zijn inzet op de paal belanden en in de rebound van de lijn gered worden. Papito Puril schoot op de paal, de ingevallen Tim Eggly schoot op de lat en ook Kevin van Andel zag zijn inzet op de lat belanden.

Halverwege de eerste helft was RBC wel via Van Andel op voorsprong gekomen. In de tweede helft werd het 2-0, nadat een voorzet van Van Andel in eigen doel werd gewerkt. Tien minuten voor tijd werd het ook nog 3-0 door een doelpunt van Papito Puril. Youssef Mossati maakte zijn eerste minuten, maar overtuigde allerminst. RBC U19-doelman Brhns wist de spaarzame kansen van Achtmaal te neutraliseren, waardoor hij de nul behield.

RBC - Achtmaal 3-0 (1-0)
1-0 Van Andel
2-0 Eigen doelpunt
3-0 Puril

Opstelling RBC: Brhns; Tolenaars, Dalampekis, Verstijlen (Schalk), Boomaars; De Voogd (c), Goveia (Eggly), El Allaoui; Van Andel, Numanovic (Mossati), Puril




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd