Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Jaaroverzicht 2015

Gepost door:Remy // 2016-01-11 00:00:00 // 3527 keer bekeken

RBC keerde na de zomer terug op sportpark Vierhoeven, waarmee een einde kwam aan de accommodatieproblematiek. De club keerde echter ook terug in de vierde klasse B, omdat promotie in de nacompetitie op knullige wijze uit handen werd gegeven. Niettemin werden de doelstellingen nog eens aangescherpt. In het nieuwe beleidsplan wordt zelfs gerept over betaald voetbal. Over doorzetters en afhakers, debutanten en kampioenen. Voor het tiende achtereenvolgende jaar blikt RBCfans.nl met u terug. 

Januari

Erwin van der Woerdt vindt in zaterdag derdeklasser SV Duiveland een nieuwe club voor het komende seizoen. Eerder had de hoofdtrainer al aangegeven dat zijn derde jaar bij RBC ook zijn laatste zou zijn. Als mogelijke opvolgers van Van der Woerdt worden onder meer oud-RBCer Clemens Bastiaansen en Peter Maas genoemd. Bastiaansen wordt echter trainer van NAC A1 en met Maas wordt uiteindelijk slechts n gesprek gevoerd.

De aanstelling van Martijn van Galen komt uit de lucht vallen. De voormalig aanvaller van RBC, KV Mechelen, VVV, FC Dordrecht en TOP Oss tekent voor n seizoen. Maar het is de bedoeling dat er een langdurige samenwerking ontstaat, stelt vice-voorzitter Jos Hack. Van Galen komt over van TVC Breda, waar hij bezig is aan zijn derde seizoen. In zijn eerste jaar loodste hij die club van de vierde naar de derde klasse zondag. Daarvoor was de oefenmeester vier jaar technisch manager van Baronie, waar hij tevens assistent- en spitsentrainer was. Martijn is een jonge ambitieuze trainer, heeft ervaring als profvoetballer en een RBC-verleden, zo onderbouwt bestuurslid technische zaken John Vette de keuze voor Van Galen. Daarnaast onderschrijft hij onze visie om onze zelfopgeleide jeugdspelers zo snel als mogelijk door te laten stromen naar het eerste elftal, dat dan op een zo hoog mogelijk niveau moet spelen. Bij een deel van de supporters valt de keuze voor Van Galen verkeerd, gezien de wijze waarop zijn periode als voetballer bij RBC ten einde kwam. In 2001 werd de aanvaller immers op staande voet ontslagen, nadat hij uit frustratie over een wissel tegen PSV zijn shirt wegsmeet voor de Oosttribune. Bestuurslid Pierre van Oosterhout daarover: We hebben tegen Van Galen gezegd dat hij de RBC-sites maar even moet mijden om de reacties.

De 16-jarige Wessel Sloof van RBC U17 zal de rest van het seizoen fungeren als reservedoelman van het eerste elftal. Arthur van den Broek stapt namelijk op, omdat hij niet meer aan spelen toekomt. In de voorgaande seizoenen wist Van den Broek respectievelijk Jelte van Son en Maarten Hack uit het doel te houden, maar de concurrentiestrijd met Thierry Aarts verloor hij.

Wedstrijden
RBC hervat de competitie in de vierde klasse B met een simpele overwinning. Dankzij een nederlaag van SC Gastel stijgen de Roosendalers naar de tweede plaats, met twee punten achterstand op Steenbergen.

  6 januari, RBC De Fendert 6-1 (oefenwedstrijd)
10 januari, RBC DRL 4-2 (oefenwedstrijd)
17 januari, RBC Terneuzense Boys 2-3 (oefenwedstrijd)
25 januari, RBC Lepelstraatse Boys 3-0

Februari

Bestuurslid Pierre van Oosterhout legt met onmiddellijke ingang zijn taken bij de club neer. De RBCer in hart en nieren moet omwille van zijn gezondheid keuzes maken tussen privleven, werk en RBC. 

Technische man John Vette spreekt de intentie uit om voor de volgende voetbaljaargang de eerste selectie zoveel mogelijk intact te houden. We hebben vorig seizoen gekeken naar jonge, ambitieuze spelers die voor langere termijn kunnen bijdragen aan de opbouw van het eerste elftal. Indien wij volgend jaar derde klasse spelen, zullen we spelers moeten hebben die de top van die klasse aankunnen en bij voorkeur een paar uitschieters van hoger niveau.

Wedstrijden
In regio Zuid I wordt de gehele speelronde van 1 februari afgelast vanwege de vele regenval in de week ervoor. RBCs uitduel tegen Grenswachters wordt daardoor uitgesteld. In Woensdrecht houdt WVV67 RBC op miraculeuze wijze op een gelijkspel. Kampioenschap verspeeld!, zo uit trainer Van der Woerdt zijn frustraties direct na het laatste fluitsignaal. Een week later herstellen de Roosendalers zich goed door de drukbezochte zaterdagavondwedstrijd tegen SC Gastel te winnen. 

  1 februari, RBC SC Kruisland 2-5 (oefenwedstrijd)
  8 februari, RBC HSC28 4-0
13 februari, WHS RBC 2-4 (oefenwedstrijd)
22 februari, WVV67 RBC 1-1
28 februari, RBC SC Gastel 2-1


Maart

Siebe Pal wordt toegevoegd aan de eerste selectie. De pas 15-jarige linksbuiten komt over van het B2-elftal van Brabant United, de gezamenlijke jeugdopleiding van RKC Waalwijk en FC Den Bosch. Pal, onderdeel van het kampioensteam van RBC U15 in de derde divsie, was bezig aan zijn eerste seizoen bij Brabant United en maakt gebruik van de terugkeerregeling. 

Tijdens de wedstrijd tegen NSV breekt Nicky Vromans een middenvoetsbeentje, waardoor de linksachter wekenlang in het gips moet. Ook Remko van der Kruyssen is voor langere tijd uitgeschakeld. Tegen SVC raakt hij geblesseerd aan de enkelbanden. In datzelfde duel loopt Mitch Klijn, al ruim een jaar geplaagd door blessures, een hamstringkwetsuur op. 

RBC verlengt het contract met BKS Sport, waardoor de club ook de komende drie jaar speelt in een tenue van het merk Patrick. Daarnaast wordt de technische staf voor het komende seizoen gecompleteerd met Jrgen van Campenhout. De broer van voormalig RBCer Christol van Campenhout verdedigde in het verleden het doel van DS79 in de eerste divisie en komt als rechterhand van hoofdcoach Martijn van Galen mee over van TVC. Teammanager Corn Veraart, verzorger Leen Boer en grensrechter Antoon Coppens blijven hun functie ook in het nieuwe seizoen vervullen.

Wedstrijden
RBC lijdt een dure nederlaag in Nispen, waar behalve Pal ook de 16-jarige jeugdspeler Sebastian Verhulst debuteert. In Putte wordt wel de titel in de tweede periode in de wacht gesleept. 

  8 maart, NSV RBC 1-0
15 maart, Grenswachters RBC 0-1
21 maart, RBC ODIO 4-3
29 maart, RBC SVC 4-0


April

Een oplossing voor het veldentekort van RBC is nabij. Gesprekken met de gemeente Roosendaal, Aleco en BSC over een terugkeer op sportpark Vierhoeven bevinden zich in een vergevorderd stadium. We hebben wethouder Theunis kunnen overtuigen van de noodzaak voor uitbreiding van onze veldcapaciteit in de stad, aldus secretaris Paul Kuipers. Wij passen volgens hem prima op Klein Papendal, zoals de wethouder het nieuwe gedeelte van Vierhoeven noemt.

Nu de technische staf voor het seizoen 2015/2016 rond is, kan RBC ook de selectie onder handen gaan nemen. De eerste versterking die wordt aangekondigd is Marcello van Daalhuizen, afkomstig van derdeklasser SC Feyenoord. De aanvallend ingestelde middenvelder doorliep de jeugdopleiding van Sparta en speelde in de beloftenelftallen van het Amerikaanse Dayton Dutch Lions en FC Dordrecht. Tim Eggly zal in het kielzog van Martijn van Galen meekomen van TVC. Daar is de multifunctionele linkspoot volgens zijn trainer, ondanks zijn jonge leeftijd van 21 jaar, al drie seizoenen n van de sterkhouders. Daarnaast meldt RBC de komst van twee spelers van zaterdag eersteklasser Klundert. Linksback Laszlo Boomaars en aanvaller Kevin van Andel treffen bij RBC hun voormalig ploeggenoot Thierry Aarts. Boomaars zal de linksachterpositie moeten overnemen van Nicky Vromans, die zijn heil gaat zoeken bij DOSKO. De 18-jarige Vromans heeft de Bergse hoofdklasser zelf benaderd. Omdat ik alles uit mijn carrire wil halen, zo verduidelijkt hij.

In de wedstrijd tegen SVC blijkt behalve Remko van der Kruyssen en Mitch Klijn ook Mohamed el Moussaoui zwaar geblesseerd te zijn geraakt. Nadat twee ziekenhuisbezoeken geen duidelijkheid brengen, wijst onderzoek bij Axis uit dat het kuitbeen van de aanvaller is gebroken. El Moussaoui zou eigenlijk in het gips moeten, maar weigert dat, omdat hij voor RBC nog van waarde wil zijn in een eventuele nacompetitie. Ik herstel voorspoedig en ik ben een doorzetter. Ik train nog steeds heel hard. Ik fiets en fitness veel.

Wedstrijden
Mohamed Boulahyan maakt na maanden blessureleed eindelijk zin rentree, maar RBC blijft steken op een gelijkspel tegen hekkensluiter Nieuw Borgvliet. Steenbergen laat ondertussen niets liggen en kroont zich tot kampioen als RBC ook tegen Noordhoek punten verspeeld. Tegen METO maakt in de persoon van de 15-jarige Tijmen Bot het volgende talent uit de opleiding zijn debuut in het eerste. RBC U15 wordt onder leiding van Danny Mathijssen voor het tweede opeenvolgende jaar met overmacht kampioen in de derde divisie, maar promoveert niet omdat het zonder mededingen deelneemt aan de competitie. Het U12-team weet promotie naar de eerste klasse af te dwingen.  

12 april, Nieuw Borgvliet RBC 0-0
19 april, RBC Noordhoek 1-1
26 april, METO RBC 0-3


Mei

Martijn van Galen haalt nog twee van zijn spelers bij TVC over om mee te verhuizen naar RBC. Aanvaller Papito Puril speelde zich enkele jaren geleden als B-junior al in de kijker van de Roosendalers en trekt nu alsnog naar de oranje-witten. De lange centrumverdediger Danny Verstijlen zegt na elf jaar TVC toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

De jeugdopleiding zal worden uitgebreid met een U9 en een U19, waarmee de aansluiting naar het eerste elftal wordt voltooid. De U19 start in de hoofdklasse en komt onder leiding van Danny Mathijssen. Gommy Nooijens, die stopt als hoofd jeugdopleiding, gaat zich ontfermen over de jongste jeugd. De hoofdcoach van derdeklasser Internos, Peter Leesmans, wordt aangetrokken om de U17 te gaan trainen. U15 wordt teruggezet naar de hoofdklasse, zodat het team ditmaal wel mee kan strijden om promotie.

Wedstrijden
Met vier B-junioren in de basis gaat RBC onderuit bij DIOZ. De 16-jarige doelman Wessel Sloof en Justin ten Tenter (15) debuteren. Ook de club uit Zegge kan niet beschikken over de eerste doelman. De 52-jarige keeper van het vierde elftal maakt daarom zijn opwachting. Met het oog op de nacompetitie werkt RBC op de laatste speeldag van de reguliere competitie een goede generale af door kampioen Steenbergen te verslaan. RBC eindigt met 55 punten uit 26 duels (doelcijfers: 56-17) als tweede, met elf punten achterstand op Steenbergen. 

In de eerste ronde van de nacompetitie treft de ploeg van Erwin van der Woerdt RCS, dat twaalfde werd in de derde klasse A. Overigens is dan al bekend dat de tegenstander na het seizoen zal overstappen naar het zaterdagvoetbal, waardoor er voor de Zeeuwen eigenlijk niets op het spel staat. Nicky Vromans, Remko van der Kruyssen en Mo el Moussaoui hebben hard aan hun herstel gewerkt en zijn inzetbaar als RBC begint met een uitduel in Oost-Souburg. Na een 0-3 voorsprong winnen de Roosendalers uiteindelijk met 2-4. Het blijkt echter onvoldoende om door te stoten naar de finale van de play-offs. RBC komt thuis nog wel op voorsprong als topscorer Mike Alderson zijn 23e goal van het seizoen maakt (zestien in de vierde klasse, vier in het bekertoernooi en drie in de nacompetitie), maar daarna geven de oranje-witten het volledig uit handen. Na 90 minuten staat het 1-3 en in de verlenging gaat het helemaal mis wanneer een directe vrije trap van RCS in de korte hoek binnenvalt. Vlak voor tijd krijgt de afscheidnemende Van der Woerdt een rode kaart, nadat eerder al de trainer en een speler van RCS werden weggestuurd. RCS wint vervolgens de nacompetitie door ook SC Gastel te verslaan. Het vrijkomende promotieticket gaat naar Woenselse Boys, waardoor Steenbergen als enige uit 4B promoveert. Lepelstraatse Boys en Nieuw Borgvliet dalen af naar de vijfde klasse.

RBC U13 van trainer Dogan Kocabaspinar wint de titel in de tweede divisie. Promotie naar het hoogste niveau zit er echter niet in. Vanwege een versterkte degradatieregeling in de eerste divisie (het aantal divisies gaat van drie naar twee) is het niet mogelijk om als kampioen te promoveren.

  3 mei, DIOZ RBC 3-1
10 mei, RBC Steenbergen 2-1
17 mei, RCS RBC 2-4 (nacompetitie)
25 mei, RBC RCS 1-4 (na verlenging, nacompetitie)


Juni

RBC presenteert de belangrijkste punten uit haar Beleidsplan 2015-2018. De eerste doelstelling is dat RBC zo snel mogelijk naar de derde klasse promoveert. Dit is noodzakelijk voor de verdere ontwikkeling van RBC. Er moet voorkomen worden dat de zelf opgeleide jeugdspelers straks de club gaan verlaten omdat het eerste elftal op een te laag niveau speelt. De club streeft onder meer een groei van het aantal niet-spelende leden, transparante communicatie en een sociaal-maatschappelijke functie in de Roosendaalse samenleving na. In de komende drie jaar wil RBC minimaal de tweede klasse bereiken. De langetermijndoelstelling doet echter de meeste wenkbrauwen fronsen: Voor aanvang van de doorstart in 2012 had RBC in haar beleidsplan als doelstelling voor de langere termijn opgenomen de top van het amateurvoetbal te bereiken. Het bestuur heeft nu besloten dat dit een terugkeer naar het betaald voetbal moet zijn. RBC is er zich van bewust dat dit een ambitieus streven is, maar gezien onze accommodatie, historie en de wens van onze achterban kunnen en mogen wij geen andere doelstelling hebben.

Na de deceptie van de nacompetitie verlaten toch nog heel wat spelers de club. Roy van Oeveren (Roosendaal), Mitch Klijn (Dubbeldam), Jordy van Dongen (Cluzona), Zakaria ben Slimane (BVV63), Mohamed el Moussaoui (Steenbergen) en topscorer Mike Alderson (BSC) zoeken andere oorden op. Vlak voor het verstrijken van de overschrijvingstermijn meldt Mohamed Boulahyan dat hij RBC wil verruilen voor het zaterdagelftal van Rimboe. Martijn van Galen en John Vette proberen Bakkie nog op andere gedachten te brengen, maar tevergeefs. RBC krijgt er Andries Tolenaars (WDS19) en Deion Goveia (Royal Cappellen) bij. Saillant detail is dat de multifunctionele Tolenaars met WDS via de nacompetitie promotie afdwingt naar de derde klasse. WDS verslaat TVC, waar Van Galen dus afscheid neemt met degradatie. Aanvallende middenvelder Goveia speelde tot het faillissement in de jeugdopleiding van RBC Roosendaal en kwam daarna onder Van Galen uit voor TVC. BN/DeStem meldt dat ook Halsteren-spelers Ibe Vermeulen en Mardoche Mputu de Roosendalers komen versterken, maar dat blijkt niet te kloppen.

Net als voorgaande jaren springen jeugdspelers van RBC in het oog bij BVOs. Feiko van der Velden van U15 vertrekt naar NAC, terwijl Sven Broekman (U13) wordt opgepikt door FC Dordrecht.

Wedstrijden
Kampioensteams RBC U15 en U13 sluiten het seizoen in stijl af door ook het toernooi om de districtsbeker te winnen. 


Juli

De KNVB deelt RBC opnieuw in in de vierde klasse B. Ten opzichte van vorig seizoen treft de stadionclub vier nieuwe tegenstanders: Zeeland Sport, Victoria03 en de promovendi BVV63 en SC Welberg. Martijn van Galen bestempelt Victoria03 en SC Gastel als de voornaamste titelconcurrenten.


Augustus

Bij de eerste training op 2 augustus doet een drietal testspelers mee. De behendige aanvaller Jerry-John Asamoah, laatst actief bij RC Wetteren, blijkt echter al snel onhaalbaar te zijn. Ook Ibe Vermeulen duikt toch op in het Herstaco Stadion, maar hij heeft zich niet op tijd laten overschrijven en gaat vervolgens aan de slag bij Brasschaat. De 20-jarige Andreas Dalampekis kiest wel voor RBC. De verdediger was op zoek naar een nieuwe club, nadat zijn vorige vereniging Olympia Gent ophield te bestaan.

Marcello van Daalhuizen doet zijn best fit te zijn bij de start van de competitie. De nieuweling is geopereerd aan beide meniscussen en heeft een flinke conditionele achterstand. Het zal ook nog even duren voordat men Deon Goveia in actie kan zien. Hij blijkt een scheurtje in de meniscus te hebben en moet een operatie ondergaan, waardoor hij zon zes weken aan de kant staat. Aangezien bij de start van de competitie ook nog een aantal spelers op vakantie is, wordt de spoeling plots dun. Martijn van Galen dringt aan op de komst van een aanvaller, waarna de in Gent woonachtige Asamoah weer in beeld komt. We bekijken de mogelijkheden om hem alsnog te halen, bevestigt John Vette. RBC kan en wil echter niet aan de wensen van de aanvaller voldoen. 

Wedstrijden
RBC maakt een goede indruk op een toernooi in Klundert en bereikt de finale van het Dorpentoernooi, waarin wordt verloren van derdeklasser Cluzona. Tevens wordt relatief eenvoudig de poulefase van het bekertoernooi overleefd. 

  8 augustus, SEOLTO RBC 0-2 (oefenwedstrijd)
  8 augustus, Kogelvangers RBC 1-0 (oefenwedstrijd)
  8 augustus, vv Klundert RBC 0-2 (oefenwedstrijd)
12 augustus, NSV RBC 1-1 (oefenwedstrijd)
12 augustus, HSC28 RBC 0-1 (oefenwedstrijd)
15 augustus, Cluzona RBC 2-0 (oefenwedstrijd)
22 augustus, RBC Vrederust 5-2 (bekerwedstrijd)
25 augustus, Schijf RBC 2-5 (bekerwedstrijd)
30 augustus, Rimboe RBC 0-7 (bekerwedstrijd)


September

RBC haalt Michael Kromdijk als tweede doelman bij de eerste selectie. De 33-jarige Kromdijk kwam in het verleden uit voor Roosendaal en Klundert. Ondertussen traint Ibe Vermeulen weer mee bij RBC, omdat hij het niet naar zijn zin zou hebben bij Brasschaat. In Roosendaal wordt gehoopt dat Vermeulen na de winterstop in actie kan komen voor de oranje-witten, maar er gaat een streep door zijn komst als blijkt dat de middenvelder zich nooit heeft laten overschrijven naar het Belgische Brasschaat. 

Na twee wedstrijden moet RBC verder zonder Skender Memisi. De middenvelder kan het voetballen niet meer met zijn werk combineren.

Rob Hellendoorn wordt hoofd van de RBC voetbalopleiding. Eerder vervulde hij deze functie tussen 2001 en 2003. Daarnaast heeft Hellendoorn een verleden als speler, jeugdtrainer, wedstrijdanalist en assistent-trainer bij RBC.

Wedstrijden
De start van het competitieseizoen verloopt dramatisch. Aan de eerste vier duels houdt de ploeg van Martijn van Galen slechts twee punten over. Vooral tegen Grenswachters komt RBC dramatisch voor de dag. In Noordhoek is het spel beter maar worden de kansen niet afgemaakt en tegen SC Gastel wordt een afstandsschot de wisselvallige thuisploeg in de slotfase fataal. De achterstand op koplopers Grenswachters en Gastel bedraagt al zeven punten. 

  6 september, Victoria03 RBC 1-1
12 september, RBC Grenswachters 0-2
15 september, RBC BSC 1-4 (oefenwedstrijd)
20 september, Noordhoek RBC 0-0
26 september, RBC SC Gastel 1-2


Oktober

Remko van der Kruyssen staat langdurig aan de kant. In de wedstrijd tegen NSV schiet zijn schouder uit de kom. Enkele dagen later gebeurt dat tijdens de training nog eens, waarna de aanvaller een operatie zal moeten ondergaan. Tegen NSV wordt Van der Kruyssen vervangen door Deion Goveia, die bij zijn eerste balcontact alweer geblesseerd raakt aan de knie waaraan hij eerder is geopereerd. Enkele weken later hervat Goveia de training, maar hij gaat daarbij niet voluit. Ik durf maar op zeventig procent te trainen. Misschien is het voor mezelf beter om me te concentreren op de tweede seizoenshelft. Ik moet zowel fysiek als mentaal fit worden.

Na anderhalve maand afwezigheid wil Skender Memisi terugkeren. Een gesprek met trainer Martijn van Galen later voegt hij zich weer bij de selectie. Hij moet zich weer bewijzen. Maar, ik moet toegeven, ik miste het gif dat hij brengt op de trainingen, aldus Van Galen.

Wedstrijden
Tegen NSV boekt RBC eindelijk de eerste overwinning. Met Gino Pieter, die de eerste maand miste wegens een vakantie, en een fitte Kevin van Andel in de ploeg lijken de puzzelstukjes ineens in elkaar te vallen. ODIO en WVV worden overtuigend aan de kant gezet. Hoewel RBC met 1-4 verliest van DOSKO, kan het team een goed gevoel overhouden aan het bekerduel tegen de hoofdklasser. De oranje-witten worden allerminst overklast, maar geven tot drie keer toe te makkelijk een goal weg bij een standaardsituatie. 

  4 oktober, RBC NSV 3-0
11 oktober, ODIO RBC 0-8
18 oktober, RBC WVV67 6-1
24 oktober, RBC DOSKO 1-4 (bekerwedstrijd)


November

Na ruim een maand wordt Remko van der Kruyssen eindelijk geopereerd aan zijn schouder. Eerst een scan, vervolgens wachten op de uitslag en dan de operatie inplannen. Dan ben je zo een maand verder. Voor het herstel staat zes maanden, maar Van der Kruyssen richt zich op de eerste wedstrijd na de winterstop. Ruim drie maanden revalideren is meer dan zat.

Wedstrijden
Vier duels, vier overwinningen. In een harde wedstrijd tegen SVC trekt RBC op karakter een nipte zege over de streep, in de overige duels wordt weer flink aan het doelsaldo gewerkt. Tegen BVV is Kevin van Andel viermaal trefzeker, waarmee hij zich aan de kop van het topscorersklassement van de vierde klasse B nestelt. 

  1 november, Zeeland Sport RBC 1-7
  8 november, RBC BVV63 6-0
15 november, SVC RBC 0-1
29 november, RBC METO 4-0


December

Op sportpark Vierhoeven wordt het Platform Roosendaal Topsport gelanceerd. RBC is n van de deelnemers. Het Platform heeft als doelstelling het topsportklimaat in Roosendaal te versterken door bestaande kennis en ervaring van verenigingen, personen, accommodaties en organisaties met elkaar uit te wisselen en te bundelen. Andere deelnemers zijn Talentencentrum Zuidwest Nederland, Stichting Rugby ZeBra, zwem- en waterpolovereniging Hieronymus, het regionaal trainingscentrum voor atletiek, het regionaal trainingscentrum van de Nederlandse Boks Bond, atletiekvereniging THOR, turnvereniging Dynamo, hockeyclub De Pelikaan en volleybalvereniging Symmachia.

Nicky Vromans zal volgend seizoen terugkeren bij RBC. Ondanks een goede voorbereiding wist hij zich bij DOSKO niet in het elftal te spelen. Vanwege persoonlijke omstandigheden is het beter dat ik volgend jaar weer in Roosendaal speel. En dan speel ik het liefst toch weer bij RBC.

Wedstrijden
Papito Puril schiet uit zijn slof tegen SC Welberg. Met liefst vijf doelpunten verdubbelt hij zijn seizoenstotaal. Bij het ingaan van de winterstop staat het aantal overwinningen op rij inmiddels op negen stuks. Victoria03 laat echter ook de ene na de andere driepunter bijschrijven en gaat halverwege de competitie aan kop. RBC, met inmiddels de indrukwekkende doelcijfers van 49 voor en acht tegen, volgt op vier punten. Noordhoek, SC Gastel, ODIO en Grenswachters staan allemaal binnen drie punten van RBC en doen ook nog mee. 

  6 december, HSC28 RBC 1-4
13 december, RBC SC Welberg 8-0




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd