Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

71%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

29%

Stemmen: 31

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC heeft geen moeite met METO

Gepost door:ForzaRbc // 2015-11-29 00:00:00 // 2891 keer bekeken

RBC heeft vanmiddag weer een overwinning weten binnen te halen. Tegenstander METO kon geen enkele tegenstand bieden en verloor terecht met 4-0. Het was alweer de zevende wedstrijd op rij die werd gewonnen.

RBC startte scherp. Kevin van Andel werd aan de linkerkant weggestuurd, die op zijn beurt de geheel vrijstaande Papito Puril wist te bereiken. Hij haalde in een keer uit, maar zijn inzet belandde naast de goal. RBC bleef het gehele duel de betere van de twee. METO kwam maar mondjesmaat over de middenlijn. De ploeg uit Hoogerheide maakte geen enkele keer de indruk dat het wilde voetballen en liet veel man achter de bal.

De ploeg van hoofdcoach Martijn van Galen kwam dan ook op voorsprong via een van de vele hoekschoppen. Van Andel wist Tim Eggly te bereiken die met een raak schot bij de tweede paal de openingsgoal voor zijn rekening nam. Daar tussendoor schoot Puril nog een afstandsschot op de lat. METO was eenmaal gevaarlijk met een schot, waar doelman Thierry Aarts bekwaam op redde.

In de tweede helft, met de wind mee, zette RBC na de rust meteen aan. Van Andel was het dichtstbij een doelpunt. Hij raakte de binnenkant van de paal. Na een kwartier zakte het spel weer wat in, al liet METO wel steeds meer ruimte open waar RBC een aantal keer doorheen sneed met haar snelle spelers. Een van die snelle aanvallen werd beloond met een doelpunt. Van Andel kwam door op rechts, die Andrej Numanovic een niet te missen kans gaf. Hij legde echter goed af op de meegelopen Lars de Voogd die rustig binnenschoot, 2-0.

Vlak voor het einde verhoogde RBC de score nog naar 4-0. Puril sprintte zijn directe tegenstander voorbij en liet Van Andel de 3-0 aantekenen. Even later werd Puril tegen de vlakte gewerkt, waardoor een penalty volgde. Numanovic schoot de strafschop simpel binnen, 4-0.

RBC - RKVV METO 4-0 (1-0)
1-0 Eggly
2-0 De Voogd
3-0 Van Andel
4-0 Numanovic (strafschop)

Opstelling RBC: Aarts; Schalk (Tolenaars), Verstijlen (Dalampekis), Mathijssen, Eggly; Pieter, De Voogd (c), El Allaoui (Memisi); Puril, Numanovic, Van Andel




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd