Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

74%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

26%

Stemmen: 35

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC sluit seizoen af in mineur

Gepost door:ForzaRbc // 2014-05-11 00:00:00 // 2736 keer bekeken

RBC is er vandaag niet in geslaagd om het seizoen nog enigszins goed af te sluiten. Op bezoek bij degradant SAB in Breda werd met maar liefst 3-0 verloren.

Hoofdtrainer Erwin van der Woerdt kon vandaag niet beschikken over topscorer Ivo Vergouwen. Anouar el Khassim werd in eerste instantie aan de kant gehouden, maar kwam er later in de tweede helft nog wel in. Mike Machielse was wel weer voldoende hersteld van zijn opgelopen blessure in het uitduel met Barca en kon vanaf het begin meedoen.

RBC kwam tijdens het gehele duel niet uit de verf, waar SAB het gehele duel het initiatief had. In de eerste helft kwam de thuisploeg niet tot scoren, terwijl het wel een aantal kansen kreeg om de score te openen. In het thuisduel met RBC bewees SAB al dat het niet beschikt over afmakers, en dat maakte het vandaag in eerste helft weer waar. Uit kansrijke posities in de zestien meter van RBC werden de ballen niet eens op doel geschoten, maar er naast; of er erger nog over de zijlijn. Een keer moest doelman Arthur van den broek redding bieden, waarna Zakaria ben Slimane de bal van de lijn haalde. RBC kreeg in de eerste helft een mogelijkheidvia Nick Smit, die het gehele duel de gevaarlijkste aanvaller bleef, maar zijn inzet werd gekeerd.

In de tweede helft kwam SAB, ondanks getreuzel, dan wel verdiend op voorsprong. Hierna kwam El Khassim in het veld, maar ook hij kon het tij niet keren. RBC was slap, nonchalant en had absoluut niet de intentie er een wedstrijd van te gaan maken. Ook hoofdtrainer Van der Woerdt leek het gehad te hebben en zat lekker onderuit gezakt op zijn stoeltje en zag dat het nergens op leek.

Gedurende de tweede helft liep SAB uit naar 2-0 en 3-0 die beide met een lobje knap werden afgemaakt. RBC kreeg via Smit en El Khassim nog een aantal kansen om een doelpunt te maken, maar de paal, lat en de doelman stonden in de weg.

RBC sluit het seizoen teleurstellend als zevende af.

SAB - RBC 3-0 (0-0)
1-0
2-0
3-0

Opstelling RBC: Van den Broek; Ben Slimane, Voermans, Verbraak, Van Kiel (Van der Woerdt); Duyvelaar, Buse, Machielse; Smit, El Allaoui, Memisi (El Khassim)

Klik hier voor foto's van deze wedstrijd! (Met dank aan SV RBC)




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd