Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

74%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

26%

Stemmen: 35

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC wint oefenduel met Tholense Boys

Gepost door:ForzaRbc // 2014-02-25 00:00:00 // 2816 keer bekeken

RBC heeft het oefenduel met Tholense Boys in winst omgezet. Bij de rust was het nog 0-2 voor de ploeg uit Tholen, maar na de rust werd dit in een 5-3 overwinning omgezet.

Beide elftallen waren in het begin van de eerste helft in evenwicht en het duel speelde zich veelvuldig af op het middenveld. Voor RBC was Redouan el Allaoui het dichtst bij een doelpunt, maar alleen voor de keeper produceerde hij een mislukte lob. Tholense Boys wist na ruim een half uur twee maal snel achterelkaar te scoren, waar de verdediging weer steken liet vallen. Daarna namen de bezoekers het heft wat meer in handen en drukte RBC verder naar achteren, maar scoren deden zij niet meer.

In de tweede helft kwam RBC wat beter uit de verf en kwam het ook op een 3-2 voorsprong via doelpunten van El Allaoui, Anouar el Khassim en opnieuw El Allaoui. Na de voorsprong maakte Tholense Boys alweer snel gelijk, waarna Ruben Buse op aangeven van Ivo Vergouwen er 4-3 van maakte. In de slotminuten zag Nicky Duyvelaar zijn schot gepromoveerd worden tot doelpunt, toen de keeper een blunder beging en over de bal dook.

RBC - Tholense Boys 5-3 (0-2)
0-1
0-2
1-2 El Allaoui
2-2 El Khassim
3-2 El Allaoui
3-3
4-3 Buse
5-3 Duyvelaar

Opstelling RBC:Hack; Ben Slimane (Maas), Voermans, Lankers, Van Kiel (Van Meer); Duyvelaar, Vergouwen, El Allaoui; Memisi (Buse), Van der Kruissen, El Khassim




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd