Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Speler van de Maand: Melvin de Leeuw

Gepost door:Remy // 2011-05-10 00:00:00 // 2876 keer bekeken

In februari, maart en april kozen we geen Speler van de Maand. Het waren zware tijden voor de RBC-fans met slechts vijf punten in twaalf wedstrijden. In mei stond er slechts n wedstrijd op het programma. Misschien wel de allerbelangrijkste wedstrijd die RBC ooit heeft gespeeld.

In de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht moest er gewonnen worden. Iets wat in 2011 pas eenmaal was gelukt. De oranje-hemden streden als leeuwen maar er is maar n Melvin de Leeuw!

De 23-jarige Bergenaar, vorige week gespaard in het duel tegen RKC Waalwijk, was van goudwaarde in zijn laatste wedstrijd voor RBC. Juist toen het er cht om ging, verkeerde hij in een uitstekende vorm. Balvast, sterk in de duels en bovenal doeltreffend. Met zijn twee doelpunten leverde hij een belangrijke bijdrage aan het lijfsbehoud van de Roosendalers in de Jupiler League.

De flegmatieke aanvaller werd en passant clubtopscorer met tien goals. Zijn carrire zet hij voort in het hoge Noorden. Natuurlijk kozen we hm als Speler van de Maand. Melvin, bedankt jongen! En veel succes bij sc Cambuur




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd