Speler van de Maand: Melvin Koetsier

Gepost door:Remy // 2010-03-10 00:00:00 // 2280 keer bekeken

De oogst in februari was mager voor RBC Roosendaal. In de drie uitduels werd slechts n punt behaald. Dat gebeurde uitgerekend tegen titelkandidaat De Graafschap. Tegen FC Zwolle (6-1) en Helmond Sport (3-0) was RBC kansloos. In de thuiswedstrijden tegen Fortuna Sittard en BV Veendam gingen de Roosendalers met een achterstand de kleedkamer in. Na de rust koos Rini Coolen, onder andere door het inbrengen van breekijzer Ralf Seuntjens, voor een meer opportunistische speelwijze. En tweemaal mt resultaat: winst tegen Fortuna en gelijk tegen Veendam.

De man die in alle wedstrijden een constant (en meer dan voldoende) niveau haalde is Melvin Koetsier. Daarom is hij ook in februari onze Speler van de Maand. Hij pakte wederom een aantal punten voor zijn ploeg!

Op 1 juni 2009 maakte RBC Roosendaal het aantrekken van Koetsier bekend. Op deze site kwam een dag later een reactie binnen van Tukker. Hij schreef: Dit is zeker een talentvolle keeper. Werd landskampioen met FC Twente A1 en uitgeroepen tot beste speler. Niet misselijk als je weet dat ene Arnautovic toen in de spits stond. Bovendien zat hij bij verscheidene elftallen van oranje, maar daar had hij Tim Krul (Newcastle United) en Erwin Mulder ( Feyenoord) voor zich. Kortom laat hem spelen en je hebt misschien goud in handen.

Het contract van Koetsier loopt 30 juni aanstaande af. Hoog tijd om hem voor langere tijd vast te leggen!




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd