Speler van de Maand: Gregory Nelson

Gepost door:Remy // 2009-09-28 00:00:00 // 2254 keer bekeken

RBC Roosendaal speelde in september vier competitiewedstrijden. De eerste, tegen FC Dordrecht, ging verloren. De overige drie duels eindigden in een gelijk spel. In eigen huis werden de punten gedeeld met FC Zwolle en HFC Haarlem. In Leeuwarden werd, onverwacht maar zeer terecht, een punt gehaald tegen titelkandidaat sc Cambuur.

In deze vier duels scoorde RBC slechts driemaal. Twee doelpunten kwamen op naam van Gregory Nelson. Daarom is hij deze maand onze speler van de maand. In het bekerduel tegen LRC Leerdam (1-5 winst) scoorde de 21-jarige Amsterdammer overigens ook tweemaal.

Nelson begon zijn betaald voetbalcarrire in 2007 bij AZ. In anderhalf seizoen mocht hij eenmaal aantreden in de hoofdmacht. Tijdens de winterstop van 2008/2009 maakte hij, op huurbasis, de overstap naar RBC Roosendaal. In 15 duels kwam hij niet tot scoren. Toch wilde trainer/coach Rini Coolen met hem door. Afgelopen zomer tekende hij een contract voor n jaar met een optie voor nog een jaar.

Afgelopen maand begon de vleugelaanvaller slechts tweemaal in de basis (Haarlem en Leerdam). In de overige drie wedstrijden maakte hij pas in de tweede helft zijn opwachting. Een pluspunt is dat hij in zijn laatste drie wedstrijden steeds tot scoren kwam!




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd