Tevreden met de nieuwe selectie?

Ja, zeker!

71%
Ik moet zien wat er nog bij gaat komen

22%
Nee, had meer verwacht

8%

Stemmen: 51

Speler van de week

Naam:
Barry Knook
Leeftijd
19
Positie:
Doelman

Interviews
Meest recente interviews

Keepers


Adje
Lid

berichten: 56
04-11-2017 om 12:05:15

Bij RBC heeft iedereen altijd wel ergens 'n mening over, dat zit nu eenmaal in de club geweven. Trappen we maar eens af met het sluitstuk de keepers.

Wij hebben 2 prima keepers voor het 1e elftal en door 'n blessure van Jeremey is Thierry thans onze 1e doelman. Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat we de laatste jaren allemaal 'n beetje fan zijn geworden van onze doelman, maar hebben wij met Jeremy een prima vervanger gevonden van onze 1e doelman die vorig seizoen aangaf ermee te willen stoppen.

De start van onze nieuwe doelman was niet wat hij er zelf van verwacht had, en dat weet hij zelf maar al te goed. Maar goed dat is het lot van 'n keeper, elk foutje wordt genadeloos afgestraft. Ook Thierry heeft in het verleden zijn momentjes gehad, dat hou je simpelweg toch.

Ik ben van mening dat we Jeremy ook het vertrouwen moeten geven dat hij zich thuisvoelt bij onze club, dat niet al zijn akties onder een zodanig vergrootglas komt te liggen dat hij straks als 'n gestreste kalkoen in kersttijd aan een wedstrijd begint. Thierry keept goed maar is wel aan zijn nadagen bezig, noodgedwongen onder de lat gekomen vanwege die eerder aangegeven blessure, terwijl Jeremy net voor in de 20 is. Aan die jongen kunnen we nog enorm veel plezier gaan beleven, maar dat kan alleen als hij het volste vertrouwen krijgt van de supporters van die kunnen 'n speler maken maar nog veel gemakkelijker breken. 

Ik blijf erbij dat wij met Jeremy een prima keeper in huis hebben. 

Nieuwkomer
Lid

berichten: 70
04-11-2017 om 13:03:01

Mijn voorkeur heb ik al aangegeven in een ander topic. Eens dat Thierry in zijn nadagen is maar niet op ze retour. Vind hem op dit moment zelfs beter dan ooit tevoren.

Heb Jeremy aan het werk gezien in de voorbereiding, beker en 3 competitie wedstrijden en ben totaal niet overtuigd. Zijn zwakke optreden is dus niet één enkel incident maar het is al vaker voorgevallen. Daarnaast oogt de verdediging veel zekerder wanneer Thierry op de goal staat omdat hij rust uitstraalt. Jeremy is meer bezig zijn verdedigers verrot te schelden ipv kanttekeningen te plaaten bij zijn eigen optredens. Toen hij nog keeper was van Alliance heeft hij 2 goede wedstrijden gekeept tegen ons maar hier heb je druk terwijl je bij Alliance vrij kunt keepen.

Laten we ook niet vergeten dat hij niet de gedroomde opvolger was van Thierry, want hij was namelijk 3e keus. Matthew Lentink en Niels van Sundert ging de voorkeur naar uit.

Ik ben van mening dat Danny hopelijk de keuze durft te maken Thierry de vaste nummer 1 te maken voor dit seizoen en dat we volgend jaar opzoek gaan naar een betere vervanging. We krijgen zoveel kansen tegen dat we een betrouwbare sluitpost nodig hebben. De cijfers spreken ook voorzich, allebei 3 wedstrijden gespeelt en de één kreeg 7 goals tegen en de ander pas 2. Tegen Philippine staan ze 3 tot 4 keer alleen voor je keeper en hij pakt ze gewoon allemaal. Het is echt niet zo dat we tegen Gastel en Steenbergen meer kansen tegen kregen dan tegen Groen Wit of Philippine. Het verschil zit hem vooral in de kwaliteit van je doelverdediger.

Ik ga dus voor Thierry!Steve Verhulst
Lid

berichten: 6
04-11-2017 om 16:35:01

destijds als lijnrechter en ook niet als supporter niets van ondervonden dat Thierry de verdediging uitschold hoor....Nieuwkomer
Lid

berichten: 70
04-11-2017 om 17:22:05

Beter lezen Steve

Dat ging over Jeremy en niet Thierry. Thierry doet dat gelukkig niet nee!Steve Verhulst
Lid

berichten: 6
05-11-2017 om 03:54:07
haha, stom, ik bedoelde Jeremy...toch bij deze aan toevoegen dat ik het met Adje eens ben.

Pieter
Lid

berichten: 13
08-11-2017 om 02:54:50

Ik ben het volledig eens met Adje, soms heeft iemand tijd nodig om te groeien. Persoonlijk vind ik, dat we vrij snel en makkelijk iemand te licht vonden. En het hele team speelt ondermaats. Geef die jongen een seizoen de tijd als Thiery straks ook geblesseerd raakt ben je helemaal klaar.Pieter
Lid

berichten: 13
08-11-2017 om 02:55:10

Ik ben het volledig eens met Adje, soms heeft iemand tijd nodig om te groeien. Persoonlijk vind ik, dat we vrij snel en makkelijk iemand te licht vonden. En het hele team speelt ondermaats. Geef die jongen een seizoen de tijd als Thiery straks ook geblesseerd raakt ben je helemaal klaar.Pieter
Lid

berichten: 13
08-11-2017 om 02:55:13

Ik ben het volledig eens met Adje, soms heeft iemand tijd nodig om te groeien. Persoonlijk vind ik, dat we vrij snel en makkelijk iemand te licht vonden. En het hele team speelt ondermaats. Geef die jongen een seizoen de tijd als Thiery straks ook geblesseerd raakt ben je helemaal klaar.Ivo
Lid

berichten: 127
08-11-2017 om 09:06:44

RBC heeft een heel jong team en Thierry brengt routine en rust. Ik denk zelfs dat hij de enige 30-plusser is in de hele selectie. Eigenlijk heb je 3 of 4 van dit soort spelers nodig, want ook aanvallend ontbreekt het aan tactisch inzicht. Fysiek en technisch doen we echt niet veel onder voor onze tegenstanders en kunnen we misschien wel met de besten mee. Maar qua ervaring en spelinzicht valt er nog wel wat te halen.
Navigatie
« Vorige | 1 | Volgende »