'De Fabeltjeskrant van Koning Rob'

Gepost door:Remy // 2008-09-19 00:00:00 // 2745 keer bekeken

Afgelopen week kreeg ik van de webmasters van RBCfans.nl de vraag of ik, naar aanleiding van mijn eerder geschreven reacties op nieuwsberichten op deze homepage, zo nu en dan eens een column wilde schrijven over onze club, onze trots, onze passie, RBC Roosendaal.

Ik heb daar instemmend op gereageerd en zal daarom vanaf nu regelmatig met een artikel zijn terug te vinden tussen de nieuwsberichten rondom onze club. Hoewel ik vaak kritisch ben op zaken die binnen de organisatie gebeuren, ben ik ook gewoon supporter. Ik probeer dan ook altijd mijn stukken te onderbouwen en zo weinig mogelijk loze kreten en losse flodders te plaatsen.

De stukken worden door mij vrijwillig gemaakt. Niet om zelf bekend te worden, niet om de club of personen binnen de club neer te halen of af te schieten, maar om supporters op te roepen de club ook onder zijn supporters levendig te houden. Mijn vraag dan ook aan jullie supporters om, wanneer jullie reageren, niet negatief te reageren op mij of mijn persoon, maar aan te geven waarom je het wel of niet eens bent met mijn stuk. Daar gaat het tenslotte om.

Tenslotte hoop ik mensen plezier te doen met mijn stukken en RBCfans.nl nog levendiger te maken.

Met vriendelijke groet,
HenkieVos

PS. Mijn mening hoeft niet de mening van de redactie van RBCfans.nl te zijn.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd