Volders weigerde Anderlecht

Gepost door:Remy // 2008-08-29 00:00:00 // 2785 keer bekeken

Mark Volders wil niet naar Anderlecht. De voormalig doelman van RBC (nu Excelsior Moeskroen) kreeg een transfer naar de Brusselse club aangeboden, maar heeft een overgang geweigerd.

Anderlecht wilde reservedoelman Silvio Proto graag verhuren en stelde een ruil voor met Kenny Steppe van Germinal Beerschot. Beide clubs kwamen echter niet tot een akkoord, waarna Volders in beeld zou zijn gekomen. 'Een manager stelde mij voor om naar Anderlecht te gaan', aldus Volders. 'Met het Anderlecht-bestuur zelf heb ik echter nooit contact gehad. Dat was ook niet nodig, want ik heb direct neen gezegd. Bovendien werd duidelijk gesproken over een rol als tweede doelman. Ik ben nog maar 31 jaar en voel me nog te goed om op de bank te gaan zitten. Als ik 35 jaar oud zou zijn, was ik misschien wel als reservekeeper naar een topclub als Anderlecht gegaan, maar nu nog niet.'

Vandaag kwam de keeperscarroussel echt op gang toen Germinal Beerschot Steppe verkocht aan SC Heerenveen, dat overigens ook de verrichtingen van Volders volgde. De club uit Antwerpen verloste vervolgens Proto van zijn reserverol. Daardoor leek de weg vrij voor Volders om alsnog naar Anderlecht te gaan, maar die ziet dat dus niet zitten.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd