Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Volders naar SC Heerenveen?

Gepost door:Nieuwkomer // 2008-08-26 00:00:00 // 2748 keer bekeken

Oud RBC-keeper Marc Volders staat nadrukkelijk in de belangstelling van sc Heerenveen. Trainer Trond Sollied is niet helemaal tevreden over de prestaties van Brian Vandenbussche en hengelde eerder al tevergeefs naar de diensten van Stijn Stijnen (Club Brugge) en Kenny Steppe (Germinal Beerschot).

In het seizoen 2005/2006 kwam de nu 31-jarige Volders van SK Beveren naar Roosendaal. Dat seizoen stond hij 30 maal onder de lat bij RBC enmoest liefst 81 doelpunten toestaan.Na n jaar vertrok hij naar zijn huidige werkgever Excelsior Moeskroen. Vanaf dat moment toonden meerdere Nederlandse clubs interesse in de diensten van Volders: Sparta Rotterdam, Willem II en Roda JC. Een transfer bleef, om uiteenlopende redenen, uit.

Recent maakte Voldersindruk tijdens een oefenwedstrijd tussen zijn huidige werkgever en SC Heerenveen. Ondanks een doorlopend contract mag Volders contractueel voor een gelimiteerde transfersom vertrekken. Naar verluidt is Excelsior Moeskroen al in gesprek met Silvio Proto (Anderlecht) om op huurbasis de plaats van Volders in te nemen.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd