Ex-RBC'ers: overzicht week 34

Gepost door:Remy // 2008-08-24 00:00:00 // 2713 keer bekeken

Laatste seizoen bij RBC: 2007/2008
- sc Cambuur heeft de eerste nederlaag van het seizoen geleden. FC Zwolle, dat vorige week nog won van RBC, was met 3-1 te sterk voor de ploeg uit Leeuwarden. Uit een voorzet van Danny Guijt kon Ter Heide nog wel de1-1 laten noteren. Guijt liep overigens ook tegen een gele kaart aan.

- Go Ahead Eagles heeft nog altijd niet gewonnen. Tegen RKC werd het nu 1-1. De nieuwe spits Post scoorde de gelijkmaker, op aangeven van Jeffrey Vlug (foto). De voormalig RBC'er kreeg vijf minuten voor tijd een directe rode kaart na een forse tackle.

- Laurens ten Heuvel was terug in het Rosada Stadion. Het werd, voor de spits althans, geen succes. Haarlem kon geen moment aanspraak maken op zelfs maar een punt.

Laatste seizoen bij RBC: 2006/2007
- Arjan Ebbinge kopte in de laatste minuut van FC Den Bosch-AGOVV een hoekschop door, waaruit Aborah de 2-0 kon scoren. Bij de ploeg uit Apeldoorn kreeg Martin Suchy, in de voorbereiding nog op proef bij RBC, twee keer geel en dus rood.

- Ook Kevin Diaz maakte de negentig minuten niet vol. De Franse aanvaller zag in de 85e minuut voor de tweede keer een gele prent. Zijn club FC Eindhoven verloor met 1-3 van VVV-Venlo.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd