Programma jeugd 23 aug.

Gepost door:Rbcfan // 2008-08-21 00:00:00 // 2789 keer bekeken

Zaterdag zijn er 2 thuiswedstrijden en niet de minste. RBC A1 bekert om 13.00 uur tegen Barendrecht A1. Vorig seizoen wist het team van Robert Molenaar door te dringen tot de halve finale van de beker, wie weet kunnen ze deze stunt wederom uithalen, het blijft bekervoetbal en daarin is alles mogelijk.

Om 11 uur speelt de B1 tegen de profs van Feyenoord B1, een loodzware wedstrijd op papier maar ook hier geldt net zoals bij de A1 dat je bij bekerwedstrijden nooit op voorhand kunt zeggen wat de uitslag wordt. Na deze beide bekerwedstrijden spoedden de jongens van het B elftal van vorig seizoen zich naar Amsterdam om daar de wedstrijd om de Johan Cruyff Schaal te bezoeken tussen PSV en Feyenoord, een uitvloeisel van het behaalde kampioenschap van vorig seizoen.

D1 en D2 gaan beiden op toernooi. D1 werkt net zoals vorig jaar een 2 daags toernooi af bij Victoria in Hilversum, terwijl de D2 op toernooi gaat in het Zeeuwse Yerseke. Zondag tenslotte gaat de C1 naar IJmuiden om daar deel te nemen aan het toernooi van Telstar. Wederom dus een vol programma voor alle elftallen, iedereen veel succes!




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd