Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

80%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

20%

Stemmen: 25

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Ex-RBC'ers: overzicht week 33

Gepost door:Remy // 2008-08-17 00:00:00 // 2734 keer bekeken

In de Jupiler League werd dit weekend de tweede speelronde afgewerkt. De spelers die we volgen kenden wisselend succes met hun clubs.

Laatste seizoen bij RBC: 2007/2008
- In Leeuwarden was het vertrouwen groot en de ambitie hoog. Dat is deze week niet veranderd, integendeel. Tegen het VVV van Jan van Dijk, dat vorige week nog met 5-0 won, werd het 2-0 in Fries' voordeel. De wedstrijd werd bovendien bezocht door bijna 7500 toeschouwers! Danny Guijt stond negentig minuten binnen de lijnen.

- Go Ahead Eagles maakt een slechte competitiestart. Na de flinke nederlaag tegen VVV werd het nu 1-1 tegen Fortuna Sittard. Jeffrey Vlug pakte een gele kaart en maakte het anderhalf uur wederom niet vol. Bij zijn wissel ontplofte het stadion, maar dat zal ongetwijfeld vanwege de rentree van Marc Overmars zijn geweest.

- Laurens ten Heuvel (foto)ging met Haarlem onderuit bij FC Eindhoven. De spits scoorde nog wel de 2-2 namens de Haarlemmers, die volgende week afreizen naar Roosendaal voor de wedstrijd tegen RBC.

Laatste seizoen bij RBC: 2006/2007
- FC Den Bosch speelde voor de tweede keer gelijk. Telstar nam een voorsprong, maar de ploeg van Arjan Ebbinge kwam terug tot 2-2. De verdediger speelde de hele wedstrijd.

- Bij FC Eindhoven stond Kevin Diaz opnieuw in de basis. Toen de Fransman na een uur werd vervangen stond het nog 1-1 tegen Haarlem, maar de ploeg van Marc Brys pakte uiteindelijk de zege met 3-2. Fabio Caracciolo maakte ze alle drie voor Eindhoven.

Wat ons verder opviel:
Ook in Belgi wordt weer gevoetbald en daar duikt plots Ode Thompson op. De 27-jarige spits speelde sinds zijn vertrek bij RBC voor Oostende, Union Sint-Gillis, KVSK United en Deinze. Deze zomer tekende hij bij Roeselare, waar hij de opvolger is van de naar Germinal Beerschot vertrokken Paul Kpaka. In de wedstrijd tegen promovendus Kortrijk kopte hij net voor rust de 1-1 binnen. Het werd 2-2.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd