Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

80%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

20%

Stemmen: 25

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Webshop: gratis bezorging tot 1 september

Gepost door:Remy // 2008-08-13 00:00:00 // 2593 keer bekeken

Er geldt een nieuwe kortingsactie in de RBCfans.nl webshop! Tot 1 september 2008 worden alle bestellingen waarbij producten voor kinderen of baby's zitten gratis bezorgd. Om geen verzendkosten te hoeven betalen, moet je minstens n artikel voor kinderen of baby's in je winkelmandje hebben. Vervolgens dien je bij de bestelling de waardeboncode SCHOOLSTARTVERZENDING door te geven.

Vandaag (13 augustus) is de laatste dag om te profiteren van de andere actie: 20% korting op alle leveringen waar artikelen voor kinderen of baby's bij zitten. De korting wordt gegeven over de gehele bestelling! Ook nu is n artikel voor kinderen of baby's genoeg om voor de korting in aanmerking te komen. Hierbij moet de waardeboncode TERUGNAARSCHOOL2008 worden ingevuld. Overigens kan maar n waardebon per bestelling gebruikt worden.

De webshop van RBCfans.nl biedt een ruim aanbod aan artikelen voor fans van alle leeftijden. Onder andere T-shirts, polo's en hoodies zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Bij de meeste artikelen kun je zelf een kleur kiezen. Daarnaast is het veelal mogelijk om de tekst en tekstkleur naar wens aan te passen.

Klik hier om de webshop te bezoeken!




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd