RBC mist drietal tegen De Graafschap

Gepost door:Remy // 2006-09-22 00:00:00 // 2748 keer bekeken

De Graafschap bezet momenteel een teleurstellende achtste plaats op de ranglijst, toch mag het duel van vanvond in De Vijverberg een topper genoemd worden. Na een slechte start (verliespartijen tegen Go Ahead Eagles en FC Volendam) zetten de Superboeren enkele mooie uitslagen neer. Zo werd er met ruime cijfers gewonnen van Haarlem, Emmen en VVV. Van laatstgenoemde club won De Graafschap ook in de tweede ronde van de KNVB Beker. Verder eindigde de spectaculaire uitwedstrijd tegen AGOVV in 4-4 en speelde de ploeg van trainer Jan de Jongevorige week gelijk tegen Cambuur Leeuwarden.Bovendien beschikt de Doetinchemse club over twee spitsen die aan de lopende band scoren. Berry Powel trof inmiddels zeven keer doel, terwijl de andere spits, Jhon van Beukering, het net vijf keer liet bollen.

Bij RBC keren Tyrone Loran, Kees Kwakman, Laurens ten Heuvel en Hans Denissen terug in de basis. Het viertal werd afgelopen dinsdag tegen Helmond Sport gespaard. Aan Roosendaalse zijde zijn Paul de Lange en Sjoerd Schrier geblesseerd, terwijl Rodney Ubbergen aan de kant moet blijven vanwege een schorsing. Jan de Jonge heeft een bijna volledig fitte selectie tot zijn beschikking. Alleen voor ex-RBC'er John van Loenhout komt de wedstrijd van vanavond nog wat te vroeg. De wedstrijd begint om 20:00 uur en staat onder leiding van Ben Haverkort.

Vermoedelijke opstellingen:
De Graafschap: Van Fessem; Bot, Hese, Volmer, Van Peppen; Robbemond, Van den Ouweland, De Visscher, Meijer; Powel en Van Beukering.

RBC Roosendaal: Friebel; Koning, Loran, Kwakman, Fleur; Delanoy, Jungschlger, Guijt; Duplan, Ten Heuvel en Denissen.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd