Trainingsverslag 31 juli

Gepost door:Remy // 2008-07-31 00:00:00 // 2790 keer bekeken

Het eerste elftal van RBC werkte deze ochtend een training van twee uur af. De doelmannen Erwin Friebel en Arjan Christianen werden onder handen genomen door keeperstrainer Roland Jansen. De veldspelers werden eerst toegesproken door trainer Rob Meppelink en begonnen met twee rondjes warmlopen. Vervolgens ging Erwin de Nijs een half uur lang met de groep aan de slag om de spieren warm te maken en conditie op te bouwen.

Na een pass- en trapoefening van een half uur werd de training afgesloten met een uur durende partij van acht tegen acht, waarbij de nadruk lag op de opbouw en het combinatiespel. Meppelink legde de partij regelmatig stil en hamerde onder andere op loopacties om ruimte te maken voor een ander.

Tot slot valt er heel wat te melden over blessures bij verschillende spelers. Sven Delanoy kampt met een vervelende lopersblessure en heeft vandaag een scan laten maken. De Belgische middenvelder liep nog wel wat rondjes rond het trainingsveld. Ook Robin van Nijnatten is geblesseerd. Hij begint volgende week met de hersteltraining. Henk Vos en Tim Peters ontbraken wegens ziekte (buikgriep). Melvin de Leeuw staat nog vijf tot zeven weken aan de kant met een ingescheurde enkelband.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd