Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Nekblessure Loran 'zorgwekkend'

Gepost door:Remy // 2008-07-28 00:00:00 // 2844 keer bekeken

Tyrone Loran laat morgen in het Amphia-ziekenhuis in Breda zijn nekblessure onderzoeken door een neurochirurg. De verdediger liep vier maanden geleden bij een wedstrijd van Jong NAC tegen Jong Willem II eenkneuzing van het ruggenmerg op en heeft nog steeds last van pijn en tintelingen in zijn armen. Op aanraden van een neuroloog liet de voormalig RBC'er de tweede Intertoto-wedstrijd tegen Rosenborg al schieten.

'Onderzoek door de neuroloog leerde dat het niet verstandig was om hem door te laten trainen en spelen, dus hebben we Tyrone even eruit gehaald. We laten hem nu ook door de chirurg onderzoeken om te kijken wat hij van de situatie vindt en om te horen of hij mogelijk oplossingen ziet', zegt NAC-arts Bert van Essen op de clubsite van de Bredanaars.

Overigens wordt een andere ex-RBC'er in Bredase dienst, Edwin de Graaf, morgen geopereerd aan een loszittend stukje bot in de enkel. 'Ook dat was vooraf niet in te schatten', zegt de clubarts. 'Hij had eind vorig seizoen al wat last van zijn enkel, maar uit diepgaand onderzoek bleek in eerste instantie niets. Pas bij het maken van een CT-scan bleek dat er iets mis was in die enkel.'




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd