Heije na twee jaar weer profvoetballer

Gepost door:Remy // 2008-07-22 00:00:00 // 2602 keer bekeken

Pascal Heije heeft eindelijk een nieuwe werkgever gevonden. Volgens het AD gaat hij aan de slag bij KVSK United uit de Belgische Tweede Klasse. De 28-jarige Amsterdammer maakte de afgelopen weken deel uit van Team VVCS, het elftal voor werkloze voetballers.

Heije gold als een groot talent in de Ajax-opleiding. Na slechts twee duels in de Amsterdamse hoofdmacht werd hij voor n seizoen verhuurd aan RBC. Vervolgens werd Heije transfervrij overgenomen en bleef hij nog twee jaar in Roosendaal. Heije maakte directe degradatie en promotie mee en speelde in totaal 78 competitieduels in het oranje-wit.

Na twee seizoenen NEC kwam de middenvelder zonder club te zitten. Een half jaar later ging Heije aan de slag bij Go Ahead Eagles, waarvoor hij slechts elf wedstrijden in actie kwam. Vanaf de zomer van 2006 was hij op zoek naar een nieuwe club. Hij was onder andere een week op proef bij het Maleisische Negeri Sembilan, maar dat avontuur sloeg hij af. Vorig seizoen hield hij enige tijd zijn conditie op peil bij de beloftes van Willem II. Daarnaast legde hij een geslaagde stage af bij FC Emmen, maar beide partijen konden niet tot overeenstemming komen.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd