RBCfans.nl klaar voor nieuw seizoen

Gepost door:Remy // 2008-07-18 00:00:00 // 2690 keer bekeken

RBCfans.nl is klaar voor het nieuwe seizoen! De afgelopen tijd zijn de pagina's onder de kopjes club en seizoen gepdatet en is de linkpagina opgeschoond. De oude pagina's zijn wel bewaard gebleven, waardoor inmiddels een aardig archief is opgebouwd. Omdat we tevreden zijn met de huidige, komt er geen volledig nieuwe layout. Over een paar weken wordt wel de header vervangen.

Daarnaast wordt nog hard gewerkt aan enkele nieuwe (interactieve) onderdelen, die de komende maanden worden toegevoegd. Ondertussen houden we u natuurlijk wel op de hoogte van het laatste nieuws. De redactie is versterkt met Adje, die zich vooral zal richten op het nieuws over de jeugdopleiding.

Ook je steentje bijdragen?
We kunnen altijd versterking gebruiken! Volg je RBC op de voet, beheers je de Nederlandse taal en lijkt het je leuk te schrijven voor deze site? Stuur dan meteen een mailtje naar info@rbcfans.nl.

Verder zijn bijvoorbeeld columnisten en designers altijd welkom. Ook met een eenmalige bijdrage zijn we erg blij! Heb je opmerkingen of suggesties, bezoek je wel eens een training en heb je een verslag en/of foto's, is je een gerucht ter ore gekomen of heb je ideen voor een nieuwe rubriek? Laat het ons dan weten. Daarnaast kunnen video- en audiofragmenten en ingescande artikelen ingestuurd worden naar bovenstaand adres.

Adverteren
Adverteren op RBCfans.nl kan al vanaf 3,- per maand! Er is ruimte beschikbaar voor zowel banners als tekstlinks. Stuur een mailtje naar info@rbcfans.nl en vraag naar de mogelijkheden of doe een voorstel. Klik hier voor de websitestatistieken.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd