Interviews
Meest recente interviews

RBC speelt gelijk tegen FC Omniworld

Gepost door:Nieuwkomer // 2008-07-11 00:00:00 // 2650 keer bekeken

Na oefenpartijtjes tegen HSC'28 en vv DIOZ trof RBC vanavond een tegenstander die meer weerwerk bood. In Almere werd geoefend tegen FC Omniworld. Beideploegen speeldenvoor een paar honderd supporters met 1-1 gelijk.

In de eerste helft waren de beste kansen voor RBC maar doelman Zegers hield zijn doel schoon.In de tweede helft maakte PSV-huurling Zeefuik zijn opwachting. Hiermee werd het spel van FC Omniworld meteen een stuk dreigender. Toch was het RBC dat de score opende. Na een scrimmage kopte Benny Kerstens de bal over de doellijn. Daarna waren er aan beide kanten nog wat kansen. Toch maakte de aanval van FC Omniworld geen sterke indruk. Het was uiteindelijk verdediger Troost die voor de 1-1 zorgde. Hij ontving de bal bij de middenlijn, speelde diverse spelers uit en verschalkte de RBC-goalie.

Volgens onzebron (FC Omniworld.org) was RBC over heel de wedstrijd gezien beter. Hopelijk drukken ze dat in de eerste competitiewedstrijd ook in cijfers uit.